Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ "ΤΕΧΝΗΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΟΛΟΥς ΌΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΤΗΣ 2ΟΗΣ ΜΑΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δελτίο Τύπου- Πινακοθήκη

        Το  Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη  νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συμμετείχαν στην εκδήλωσε που έγινε την Κυριακή 20 Μαΐου, στην Πινακοθήκη της Τέχνης, στο Μεταλλικό.
Η Πινακοθήκη  της Τέχνης γέμισε από ζωή, θετική ενέργεια, χαμόγελα και καλή διάθεση, συζήτηση, παιχνίδια και χορό.
        Μια μέρα διαφορετική από τις άλλες, ξέγνοιαστη και  δημιουργική όπου όλες οι ηλικίες μπορούσαν να ικανοποιηθούν και να διασκεδάσουν. Άλλοι με τις ξεναγήσεις της Μαίρης Σαραντοπούλου,  άλλοι με τα εκπαιδευτικά προγράμματα  της Κικής Βέλκου και του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου,  άλλοι με το χορό swing του Ηλία Καλπάκα και της ομάδας της Τέχνης και άλλοι  με τις μουσικές των <<Ζαμανφού>> (Σταύρο Γιαβασίδη, Ξανθίππη Βαπορίδου, Παναγιώτη Ασλανιδη, Γιωργο Νασκα, Ηλία Μωσαϊδη), άλλοι  με τις βαλκανικές μουσικές της Αγγελικής Βινιάδη και άλλοι με τις μουσικές μεγάλων Ελλήνων συνθετών από τον Θοδωρή Γιαννακό.
         Ένα είναι σίγουρο, ότι όλοι εσείς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας,  αποδείξατε  την αγάπη σας  για την τέχνη και τον πολιτισμό, αποδείξατε  ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργούμε μικρές οάσεις χαράς, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.
        Δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε όλους εκείνους τους εθελοντές- φίλους της Τέχνης, που σε κάθε κάλεσμα είναι παρόντες αλλά και σε όλους εκείνους που έβαλαν το λιθαράκι τους για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτούς.
        Δίνουμε ραντεβού για το μέλλον και δεσμευόμαστε  να είμαστε εκεί, να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, πάντα με εσάς συνοδοιπόρους.











About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply