Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ : Τέσσερις αποκαλύψεις που θα σας συγκλονίσουν POSTED ON 24 ΜΑΪΟΥ 2018 BY ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο Μπουτάρης θα κατέβει υποψήφιος με το τουρκόφωνο κόμμα στη Θράκη , το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ), που αποτελεί μετεξέλιξη του κόμματος «Εμπιστοσύνη», το οποίο είχε ιδρύσει ο Αχμέτ Σαδίκ.
Ο Ρουβικώνας έχει πολιτικό προϊστάμενο και αυτός είναι υψηλόβαθμο στέλεχος από το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στην 4η Συνδιάσκεψή της 21-4-2018 , επισφραγίστηκαν τα «συγκοινωνούντα δοχεία »
Το ΣΚΟΠΙΑΝΟ ήρθε στην επικαιρότητα για να διχαστεί η ΝΔ και στην συνέχεια , εκμεταλλεύεται από την αντιπολίτευση να για να ρίξει – απομονώσει – την κυβέρνηση , δεδομένης της στάσης των ΑΝΕΛ
Στο 53% η αποχή εάν οι εκλογές γινόντουσαν αύριο ( από 43,84% το 2015 ) . Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για παράδειγμα πέρυσι , απείχε το 70% ενώ φέτος καταγράφηκε ιστορικό ρεκόρ αποχής αφού το 90% και πλέον των φοιτητών γύρισε την πλάτη στις κάλπες και στις φοιτητικές παρατάξεις.
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply