Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ Ilindenska Makedonija ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μετά και από τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού, στην καρδιά του αλυτρωτισμού, την Σόφια για την νέα ονομασία που έριξε στο τραπέζι ο Πρωθυπουργός, από ότι λένε οι ειδικοί, για να θολώσει τα νερά ώστε να θεωρήσουμε λιγότερο κακό ένα άλλο όνομα, θέσαμε το ερώτημα στου πολίτες και σε δύο βουλευτές που βρέθηκαν την ώρα του ρεπορτάζ μπροστά μας.
Ο κ. Γεωργαντάς είπε τις απόψεις του εκτός κάμερας, τονίζοντας πως χθες το βράδυ ανάρτησε τις θέσεις του στο προσωπικό του μπλοκ, ο δε κ. Χατζησάββας θα το ακούσετε.
Επειδή πολλοί από τους ερωτηθέντες ήταν επιθετικοί και κάποιοι των οποίων οι απαντήσεις περιείχαν όχι και τόσο ευχάριστα κοσμητικά επίθετα, δεν αναρτώνται, μια και η πριν από δύο εβδομάδες, απειλή από το You Tube,  ότι «μπαίνουμε σε θέματα προσωπικών δεδομένων(;)» όπως στο θέμα της υιοθεσίας ανηλίκων από δύο άνδρες ή από δύο γυναίκες, δεν μας αφήνουν το περιθώριο των απαντήσεων χωρίς λογοκρισία!
Παρακολουθήστε τι μας είπαν!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply