Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση






To "Aνάδειξέ το" το Σάββατο 26 Μαϊου υποδέχεται τον δικηγόρο κο Χάρη Κατσιβαρδά ο οποίος μας εξηγεί για το τι ισχύει στην ανάκληση πληρεξουσίου δικηγόρου, για το τι έκρινε η ολομέλεια του ΣΤΕ για τα θρησκευτικά και σχετικά με το αν υπάρχει διάκριση των εξουσιών κατά το Σύνταγμα.
Στην συνέχεια η Ρούλα Σκουρογιάννη μαζί με την φυσικοθεραπεύτρια και συγγραφέα κα Ασημίνα Ντέλιου συζητούν για τις Παραδοσιακές Ελληνικές φορεσιές απο τη Βόρεια Εύβοια και το τι σημαίνει η φορεσιά ως πολιτιστική έκφραση και αισθητική αντίληψη μιας κοινωνίας. Συζητούν επίσης για το "Γλώσσα με άρωμα...Βόρειας Ευβοίας" ο γλωσσικός πλούτος του βορειοευβοϊκού γλωσσικού ιδιώματος ένα βιβλίο καθώς και για την διάκριση της με το διήγημα "Νεράιδα". Η κα Ντέλιου μας παρουσιάζει το προσωπικό της Blog για τον ελληνικό πολιτισμό καθώς και την δεύτερη ιδιότητα ως φυσικοθεραπεύτρια και μας μιλάει για το λεμφοίδημα μετά από μαστεκτομή, έναν βοηθό αυτοβοήθειας.
Συνεχίζει η 'Αννα Νικολαϊδη μαζί με την συγγραφέα, ψυχολόγο και εργαζομένη του τμ. έρευνας ΚΕΘΕΑ κα Κατερίνα Κονιδάρη η οποία μας παρουσιάζει το βιβλίο της με τίτλο "Λουτρό Οξυτοκίνης" από τις εκδόσεις Βακχικόν. Το βιβλίο περιέχει 32 σύντομα διηγήματα με αντικείμενο το στοχασμό, τις εξαρτήσεις και τον εθισμό.
Η 'Αννα Νικολαϊδη μαζί τη συγγραφέα Δέσποινα Φίλιου μας παρουσιάζουν τον βιβλίο της "Ο φιφίκος στο σχολείο" , όπου πρόκειται για ένα διδακτικό κοινωνικό παραμύθι για το σχολικό εκφοβισμό και κυκλοφορεί απόι τις εκδόσεις Οσελότος.
Τέλος, η 'Αννα Νικολαϊδη και η Ρούλα Σκουρογιάννη μας παρουσιάζουν τον συγγραφέα κο Θάνο Αθανασόπουλο και μία συλλογή χιουμοριστικών, και όχι μόνο "ανεκδιήγητων" διηγημάτων τοθ Θάνου Αθανασόπουλου με τίτλο "Τα χρυσόψαρα και άλλα 49 ανεκδιηγήματα" το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πικραμμένος.








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply