Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: "ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πλησιάζει η ώρα που θα ξεχωρίσουν και θα μάθουμε τα μαύρα πρόβατα της Βουλής.
Πλησιάζει η ώρα που θα μάθουμε τους προδότες της Ελλάδος.
Πλησιάζει η ώρα που θα ξέρουμε ποιους βουλευτές δεν θα πρέπει να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν (εμείς λέμε τον Φθινόπωρο του 18).
Πλησιάζει η ώρα που θα ξέρουμε ποια κόμματα θα είναι εναντίον της Μακεδονίας, ώστε να μη τα στείλουμε στην Βουλή.
Πλησιάζει η ώρα που θα βάλουμε στα αυτοκίνητά μας το σήμα SMK που θα σημαίνει Κεντρική Μακεδονία ή Νότιος Μακεδονία, και όχι GR  αφού είμαστε Μακεδόνες!
Σε λίγο θα ξέρουμε για ποιόν λόγο πληρώνονται όσους στείλαμε στην Βουλή.
Σε λίγο θα ξέρουμε τον ρόλο της Κυβέρνησης της Αριστεράς, αφού κανένας δεν τόλμησε, μέχρι σήμερα εδώ και 26 χρόνια, να «πουλήσει» την Μακεδονία, ακόμη και όταν ο Κων. Μητσοτάκης έλεγε το 92 ότι σε δέκα χρόνια θα το ξεχάσουν.
Πλησιάζει η ώρα του το 80% των Ελλήνων θα πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε κάθε έναν που στηρίζει με την ψήφο του την προδοσία!
Ξέρω πως όταν γράφω κάτι που ενοχλεί τους προδότες της Πατρίδας μου και είναι υπέρ των συμφερόντων της Πατρίδας μου, θα με «τιμωρήσουν» είτε από το facebook, είτε από το YouTube είτε από την google. Αυτό όμως που δεν κατάλαβαν είναι, ότι ακόμη και με ποινή θανάτου, δεν θα προδώσω την Πατρίδα μου, την Πίστη μου και την οικογένειά μου και προπάντων δεν θα γίνω αριστερούλης, προκειμένου να σώσω το τομάρι μου.
Βέβαια ο καθένας κάνει αυτό που τον συμφέρει και πιθανόν η σημερινή Βουλή θα κρίνει τι συμφέρει αυτούς και όχι την Ελλάδα, μια και γνωρίζουν το συμφέρον της Ελλάδος.
Με πολύ μεγάλη λύπη, σας φιλώ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply