Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ…………. ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δεν θα έμπαινα στον πειρασμό να ξαναγράψω, για τα όσα έγιναν  την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων στο Λευκό τον Πύργο στην Θεσσαλονίκη, όμως με ενόχλησε η συμπεριφορά του ανδρός σε σχέση με τόσους άλλους προπηλακισθέντες πολιτικούς.
Όπως και το βράδυ του Σαββάτου, έτσι και σήμερα, ξαναλέω πως μία τέτοια ενέργεια είναι όχι μόνο κατακριτέα αλλά και απαράδεκτη προς έναν εκλεγμένο Δήμαρχο.
Όλοι γνωρίζουμε πως κατά το παρελθόν, πολλοί Πολιτικοί άνδρες όχι μόνον προπηλακίστηκαν, (Πάγκαλος, Λοβέρδος, Κουμουτσάκος κ.λ.π.   κ.λ.π), αλλά και τους έσκισαν το κεφάλι (Χατζηδάκης). Μάλιστα δε, δεν θυμάμαι να καταδικάστηκε κανένας άλλος μέχρι σήμερα (αν και εκκρεμή νομίζω η δίκη του κ. Κουμουτσάκου, που θα γίνει σε λίγες ημέρες μετά ……………. από τρία (3 ) χρόνια!), ενώ του η δίκη για τα παιδιά (περιθωριακά ή μη, νεαρά ή μη, άσχετα ή μη, Πόντιοι ή μη)  του Μπουτάρη έγινε σε τρεις ναι σε τρεις ημέρες!
Δυστυχώς για τον κ. Μπουτάρη υπάρχει βίντεο 58 δευτερολέπτων όπου εκατοντάδες άνθρωποι  φωνάζουν  «να μας σεβαστεί αυτός και να φύγει από δω», «ποιόν να σεβαστούμε ρε», « φύγε, φύγε, φύγε …………………», και «με του γκέϊ να πας». Όταν όλα αυτά συμβαίνουν, που δεν γίνονται από πέντε ή δέκα πολίτες και όταν  βλέπεις πως δεν προστρέχει κανένας να σταματήσει τους νεαρούς που σε προπηλακίζουν, μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έφυγες.  Ξέροντας πολύ καλά πόσο έχεις προκαλέσει με τα όσα είπες, όχι μόνον για τους Πόντιους, τον Κεμάλ και για την Μακεδονία αλλά και πόσο τους σέβεσαι.
Τι να πρωτοθυμηθεί  ένας πολίτης που διαρκώς τον προκαλείς; Πόσο νομίζεις αντέχει η υπομονή του; Γιατί δεν αποχώρησες; Τι ήθελες να κάνουν οι απόγονοι εκείνων που γλύτωσαν από το μαχαίρι του σφαγέα Ατατούρκ που υμνείς σε κάθε ευκαιρία;
Και μη ξεχνάς Δήμαρχε, με όλα όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό, ακόμη και με τον ΠΑΟΚ, το κλίμα ήταν τόσο φορτισμένο, που νομίζω πως βρέθηκες την λάθος στιγμή, στον λάθος τόπο και με λάθος συμπεριφορά. Θα έλεγα πως ήσουν το εξιλαστήριο θύμα.
Αλλά αλήθεια, πως θα αντικρίζεις τους νέους που όλοι τους είναι παρορμητικοί και δεν έχουν επίγνωση του κινδύνου, πολλές φορές;  Καταλαβαίνεις πως ξεκίνησες μία ¨βεντέτα» με την νεολαία; Νομίζω πως μία αμοιβαία συγγνώμη θα έδινε ένα τέλος, όμως δεν δεχθήκατε, από ότι μου είπαν, να μιλήσετε με τον 17χρονο έφηβο!
Όχι Δήμαρχε, μπορεί να είμαστε εναντίον της βίας, αλλά κανένας δεν πάει ξαφνικά και ρίχνει μπουνιές σε όποιον βρίσκει μπροστά του.
Τώρα ήθελα να ξέρω εάν όλοι οι Πολιτικοί θα βγουν και με δελτία Τύπου θα κατακρίνουν και θα καταδικάσουν τον Δήμαρχο για τα όσα υβριστικά είπε για τους Πόντιους.
Ευχαριστώ, με μεγάλη αγάπη για τους Ανθρώπους.
Θ. Κυριακίδης
Αδέσμευτος Δημοσιογράφος για 45η χρονιά.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply