Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » 'ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ" ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 13:00-14:00 ΣΤΟ EXTRA CHANNEL! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ KILKISWEBTV
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η εκπομπή "Ανάδειξέ το" φιλοξενεί το Σάββατο 14 Απριλίου τον μαχόμενο δικηγόρο κο Χάρη Κατσιβαρδά ο οποίος μας μιλάει για την καταχρηστική άσκηση του δικαιώματος επικοινωνίας μεταξύ γονέων και ανήλικων τέκνων.
Στην συνέχεια η Ρούλα Σκουρογιάννη μαζί με τον παθολόγο - διαβητολόγο, Πρόεδρο Ε.ΚΟ.ΜΕΝ., Γεν. Γραμ. Ελλην. Διαβ/κής Εταιρείας, Συντονιστή Δ/ντής Α' Παθ. Κλινικής & Διαβητολογικού Κέντρου Τζανείου Νοσοκομείου κο Ανδρέα Μελιδώνη συζητούν για το 16ο Διαβητολογικό Συνέδριο και τις ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για τη θεραπεία του Σακχαρώδη Διαβήτη, για τις νέες εβδομαδιαίες αγωγές για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, για τη νέα αποτελεσματική αντιδιαβητική αγωγή με Αναστολείς SGLT2 και για το τι νεότερο υπάρχει στις αντλίες ινσουλίνης.
Συνεχίζει η Ρούλα Σκουρογιάννη μαζί με τον φυσίατρο, μετεκπαιδευθείς στο Βελονισμό, Ωτοθεραπεία - Ωτοβελονισμό, Μεσοθεραπεία κο Θεόδωρο Γκατζούνη ο οποίος μας μιλάει για για τη Θεραπεία της χρόνιας Ιγμορίτιδας και Αλλεργικής Ρινίτιδας με βελονισμό και ωτοβελονισμό. Μας εξηγεί επίσης τι είναι η ιγμορίτιδα και ποια τα αίτια που την προκαλούν, ποια είναι τα συμπτώματα που υποψιάζουν την ιγμορίτιδα και την ολιστική αντιμετώπιση της χρόνιας Ιγμορίτιδας και Αλλεργικής Ρινίτιδας με βελονισμό και Ωτοβελονισμό.
Την σκυτάλη παίρνει η Άννα Νικολαίδη με την υπεύθυνη οργάνωσης των Newsletter στο "Αθηνοδρόμιο" κα Αγάθη Πατσιούδη και τον διαχειριστή σελίδας και μέσων κοιν. Δικτύωσης του "Αθηνοδρόμιο" κο Περίανδρο Καράλη. Συζητούν για το "Αθηνοδρόμιο" μια ιστοσελίδα οδηγός της πόλης για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, για το τι αποκομίζει ο αναγνώστης από την περιήγηση του στο "Αθηνοδρόμιο" και για τις ενδιαφέρουσες ενότητες του. Yπεύθυνος του "Αθηνοδρόμιου" είναι ο εκπαιδευτικός κος Κωνσταντίνος Ουρανός.
Τέλος, η Άννα Νικολαϊδη μαζι με την ειδική παιδαγωγό του εκπαιδευτικού οργανισμού Protasis κα Σταματίνα Βρέντζου συζητούν για τα στοχεμεύνα επαγγελαμτικά σεμινάρια για την ειδική εκπαίδευση, για την παροχή σεμιναρίων μέσω ασύγχρονης ή εξ' αποστάσεως ή δια ζώσης εκπαίδευσης, για το Music School και τα σημαντικά οφέλη με τη θεραπευτική παρέμβαση μέσω της μουσικής και για τη μουσικοκινητική αγωγή στα μελλοντικά εγχειρήματα του εκπαιδευτικού κέντρου.





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply