Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ KILKISWEBTV ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μετά το πολύ πετυχημένο συλλαλητήριο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ενώ έλεγαν ότι θα συμμετείχαν  περίπου 20 με 30 χιλιάδες κόσμο, ( η αστυνομία μίλησε για 90 000, δηλαδή θα κάλυπταν χώρο όσο δύο γηπέδων ποδοσφαίρου αγωνιστικού χώρου, σαν να λέμε, η πλατεία Αριστοτέλους και μέχρι το λιμάνι. Από την Πλατεία έως και το μέγαρο μουσικής δεν υπήρχε ψυχή!)  είδαν περίπου τετρακόσιες χιλιάδες πατριώτες να συμμετέχουν σε μία άνευ προηγουμένου δυναμική συγκέντρωση.
Τώρα θα βγουν πολλοί να μας πουν ότι είναι όλοι πατριώτες! Ναι όσοι συμμετείχαν είναι πατριώτες, αφού ήρθα από όλα τα κόμματα. Αυτοί οι Πατριώτες θα μας το αποδείξουν όταν έστω και ένας δεν ψηφίσει κόμμα από το οποίο έστω και ένας βουλευτής  θα ψηφίσει ονομασία της γείτονος χώρας που να περιέχει ακόμη και τον όρο Μακεδονία.
Όπως είπαν και οι διοργανωτές, ο αγώνας τώρα ξεκίνησε και δεν σταματά, συνεχίζεται  μέχρι την δικαίωση!  Έτσι θα πρέπει εάν κάποιος σήμερα λέει πως είναι πατριώτης να το αποδείξει, γυρνώντας την πλάτη σε προδότες βουλευτές του σημερινού κοινοβουλίου και αύριο στα ίδια τα κόμματα που θα τολμήσει έστω και ένας βουλευτής ενός κόμματος να προδώσει την Μακεδονία.
Εάν, λέω εάν παρόλα αυτά δοθεί το όνομα έστω και σαν συνθετικό από κάποιους που θα μας διασύρουν, θα μας πουλήσουν, θα καταντήσουν την πατρίδα μας έρμαιο του κάθε ένα που επιβουλεύεται την πατρίδα μας, τότε υπάρχει λύση!  Μην ξεχνάτε πως έχουμε έναν στρατηγό Βορειοελλαδίτη για μπροστάρη μας, τον Φράγκο Φράγκου. Και δεν είναι ο μόνος, είναι αυτοί που τις τελευταίες ημέρες έδειξαν και έμπρακτα τις προθέσεις τους.
Τελειώνοντας, το παράδειγμα του Ζουράρη, θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Βουλευτές, μη εξαιρουμένης καμίας παράταξης καθότι η πράξη τους εμπίπτει στο άρθρο 120 του Συντάγματος. Όσο για τον φιλοσκοπιανό δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ελπίζουμε να τον δούμε σε κανένα συλλαλητήριο με συκιές, αμυγδαλιές, σουπιές, αγγουριές και όλων των ειδών τα ζαρζαβατικά!






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply