Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια έχει δοθεί το άγαλμα του Έλληνα Μακεδόνα Αλέξανδρου, έφιππο για να στηθεί στην Αθήνα! Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια δεν βρέθηκε χώρος για να στηθεί ο ανδριάντας του!  Το «θάψανε» σε κάποια αποθήκη!
Σήμερα βρήκαν πλατεία να τοποθετήσουν το εξάμβλωμα του Αντίχριστου! Και εμείς περιμένουμε από τους πολέμιους της Πατρίδος μας, της Θρησκείας μας και της οικογένςιας να κάνουν κάτι που να ωφελήσει τον λαό μας!
Μας καταράστηκε ο Θεός, όταν έχεις έναν πρωθυπουργό που ξεπουλά τα πάντα, έναν πρόεδρο της δημοκρατίας που συμφωνεί να μη αγωνίζονται οι Έλληνες για την Πατρίδα τους! Και έναν ποιμενάρχη που κάνει τους Χριστιανούς να ντρέπονται για την στάση του!
Που είσαι μακαριστέ Χριστόδουλε για να δεις ποιόν άφησες στην θέση σου! Που είσαι για να δεις που το 95% των Ελλήνων έχουν το όνομά σου στα χείλη τους! Που είσαι Καποδίστρια να δεις ποίοι καταστρέφουν και πουλούν όσο – όσο την Ελλάδα σου.
Όσοι θα κάνουν εκδήλωση το απόγευμα κατά την ώρα του συλλαλητηρίου θα θεωρηθούν ότι συμμετέχουν σε αντισυγκέντρωση εναντίον της  Μακεδονία μας, χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία και οι πρωτεργάτες θα θεωρούνται προδότες από τους πολίτες του Νομού μας.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply