Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ - ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΔΗΜΟΣΚΙΛΚΙΣΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Δήμος Κιλκίς με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, ημερίδα με θέμα:
«Σύγχρονες Μορφές Βίας και Κυβερνοτρομοκρατίας-Μύθοι και Πραγματικότητες-Εθισμός και CyberBullying».
Εισηγητές θα είναι ο Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α.-Ειδικός Ερευνητής-Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων-Πρόεδρος CSIInstitute και η Μαρία-Ισαβέλλα Βουλγαράκη, Ψυχολόγος-Εγκληματολόγος.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση για το φαινόμενο των σύγχρονων μορφών βίας και κυβερνοτρομοκρατίας που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στη σημερινή πραγματικότητα αλλά και η ενημέρωση των συμπολιτών μας για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης.
Το διαδίκτυο αποτελεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον για μάθηση και ενημέρωση, εντούτοις μπορεί να γίνει επικίνδυνο από επιτήδειους χρήστες που εκμεταλλεύονται την ανωνυμία που προσφέρει.
        Καλούμε τους συμπολίτες μας, γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές να παραβρεθούν στην εκδήλωση ώστε να ενημερωθούν σωστά, αντλώντας χρήσιμες πληροφορίες για ένα τόσο σοβαρό θέμα.


Την εκδήλωση  υποστηρίζει και η Ένωση Ποντίων ν.Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply