Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ελπίζουμε, μετά την χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, η Εκκλησία  να μη σκύψει στα πολιτικά παιχνίδια ξεπουλήματος της Μακεδονίας και να σταθεί δίπλα στους Μακεδόνες όπως έκαναν τόσο οι Ιερωμένοι κατά τον Μακεδονικό αγώνα όσο και κατά εκείνων των προδοτών που πριν από εβδομήντα περίπου χρόνια ήθελαν να παραδώσουν την Μακεδονία στους Βόρειους γειτόνους μας.
Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν Εθνικοί μειοδότες από τον κλήρο. Να μην υπάρχει Ιερωμένος που να μην αντισταθεί στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ευχόμαστε να μη υπάρχει κληρικός που αύριο να γίνει αιτία και να φωνάζει ο κόσμος «κάθε κληρικός προδότης» να φωνάζουν στους Πιστούς «να μη πηγαίνετε στους Ναούς όπου θα Ιερουργούν  ιερείς που δεν αντιστάθηκαν στην προδοσία».

Πρέπει η εκκλησία να πρωτοστατήσει στην Εθνική ομοψυχία και να μη διαιρέσει τον κλήρο σε Μακεδόνες και σε εχθρούς της Μακεδονίας. Ας ελπίσουμε πως ιερείς δεν θα βρίσκονται σε εκδηλώσεις που θα θεωρηθούν ως εκδηλώσεις ενάντια στο Συλλαλητήριο! Ότι δεν θα κάνουν αντισυγκεντρώσεις που θα τις δώσουν οποιοδήποτε όνομα που να ακουμπά το συναίσθημα, την αγάπη και την αλληλεγγύη οποιουδήποτε Ορθόδοξου Χριστιανού. Και όπως πάντα, η Παναγία ήταν τιμωρός των εχθρών της Πατρίδας μας έτσι και αυτή την φορά, ελπίζουμε πως θα «τιμωρήσει» αυτούς που θα «φτύσουν» του Μακεδονομάχους και τους Μακεδόνες.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply