Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ Δ.Ε. ΧΕΡΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Από την Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών  ανακοινώνεται ότι οι δημότες της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου θα εξυπηρετούνται από αύριο 25 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου για ληξιαρχικές τους πράξεις από το Ληξιαρχείο Κιλκίς.
 Η σχετική απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της Ληξιαρχικής Περιφέρειας Χέρσου και της εξυπηρέτησης των δημοτών της εν λόγω Δ.Ε. καθώς η εκεί  υπάλληλος που ασκεί καθήκοντα ληξιάρχου βρίσκεται σε κανονική δεκαήμερη άδεια.
Προσωρινά ως διαπιστευμένοι χρήστες της ληξιαρχικής περιφέρειας της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου ορίστηκαν οι υπάλληλοι του τμήματος αστικής κατάστασης της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Τόλιας και Νικόλαος Βασιλειάδης με δικαίωμα σύνταξης ληξιαρχικών πράξεων τις οποίες θα υπογράφει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου Ιωάννης Δημητριάδης.

      

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply