Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΕΡΙ ΑΑΑΑ….ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ……..(Ξ)ΥΔΑΤΩΝ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Βρε τι παθαίνει ο Δήμος Κιλκίς! Ψάχνεις να βρεις τον υπεύθυνο τύπου και όλοι σε λένε «εγώ δεν ξέρω τίποτε» Ρωτάς τον Δήμαρχο, σου λέει εμένα με ειδοποίησαν, ρωτάς τον ιδιαίτερο του Δημάρχου, σου λέει το πρωί μου είπε ο Δήμαρχος πάμε στο Νοσοκομείο για μια παραλαβή ασθενοφόρων, ρωτάς την υπεύθυνη Τύπου σου λέει,
εμένα χθες με είπε η διοικήτρια του νοσοκομείου να πάω το πρωί στο νοσοκομείο γιατί θα παραλάβουνε δύο ασθενοφόρα!

 Τελικά όλοι βρέθηκαν τυχαία και το γραφείο Τύπου του Δήμου Κιλκίς δεν ήξερε τίποτε ή δεν θυμόταν όπως μας είπε η υπεύθυνη γιατί έχει άλλες ασχολίες και δεν θυμάται. Ε ρε καημένε Δήμαρχε που έμπλεξες!

@@ Πολλά σχόλια για τον μη στολισμό της Πόλης του Κιλκίς με
χαρακτηριστικά των Χριστουγέννων, αλλά οι ευχές των αναγνωστών ήταν πολύ εύστοχες. «Το ξεχασμένο κερί της Ανάστασης ας είναι Το Φως που θα μας καθοδηγεί». Εύχομαι καλή μας αναγνώστρια να φωτίσει το μυαλό των υπευθύνων.

@@ Από κουφά άλλο τίποτε! Ακούσαμε από επίσημα χείλη ότι για την
παραλαβή των δύο ασθενοφόρων, που δόθηκαν στο Νοσοκομείο Κιλκίς, δεν υπήρχε κανένας υπεύθυνος για να ενημερώσει, όχι μόνον τα ΜΜΕ αλλά ούτε και τους ενδιαφερομένους. Ακόμη και την υπεύθυνη Τύπου του Δήμου την παρακάλεσε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου για να παρουσιάσει την εκδήλωση!  Και το πιο σπουδαίο, ο Δήμαρχος Κιλκίς πήγε στο Νοσοκομείο να δει την πίεσή του και έπεσε επάνω στην παράδοση των ασθενοφόρων. ( Θα σας φανεί παράξενο και όμως υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο!)

@@ Ο «Χρηστάρας» της Δημοσιογραφίας δεν έγραψε τίποτε αυτήν την
εβδομάδα! Φαίνεται πως αποδέχθηκε τον «τίτλο του» καθότι τα χαρακτηριστικά του Χρηστάρα από το Ζαχαράτο, αλλά από την αντίθετη όψη, τα έχει αποδεχτεί ο «Χρηστάρας»  της δημοσιογραφίας που δουλεύει στον κατήφορο και μένει στον ανήφορο. Όπως ο ίδιος μεταλλάσσεται την μια σε κατήφορο και την άλλη σε ανήφορο!  ΄

@@ Ξέρετε αυτού του είδους οι τύποι εάν δεν τους δώσεις σημασία,
κάνουν το κάθε τι για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Εάν ασχοληθείς μαζί τους τότε μένουν ήσυχοι και ευχαριστημένοι με την σκέψη, «είμαι κάποιος και εγώ» και ασχολούνται με εμένα. Γι’ αυτό θα ασχολούμαστε συχνά με αυτό το «νούμερο» για να μας αφήσει ήσυχους!

@@ Στην εκδήλωση που έγινε το προηγούμενο Σάββατο για τα γεγονότα
του 44, αλλά δεν μίλησε κανείς για αυτά αφού οι ομιλητές ασχολήθηκαν γμε την περίοδο 40-44. Όμως ο κ. Αντωνιάδης Βασίλης μας είπε πως για την  απουσία του  κ. Παυλίδη Θ. ενημερώσαμε τα ΜΜΕ. Τελείως αναληθές αφού δεν πήραμε καμία απολύτως ενημέρωση! Πιθανό να έγινε επίτηδες για να προσέλθει περισσότερος κόσμος.

@@ Χριστούγεννα εν μέσω αποκριών και Πάσχα ή Πάσχα εν μέσω Αποκριών και Χριστουγέννων; Διερωτώνται ακόμη οι Κιλκισιώτες.



@@ Γράφει μία εφημερίδα: «Κύκλοι ΥΠΕΞ: Κάποιοι στην Τουρκία καλόν
είναι να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι το Αιγαίο είναι Ελληνικό».  Τι πιο ξευτίλα να μη το ξέρει η Κυβέρνηση και ο κ. Κοτζιάς και μας λένε ότι ανήκει στα ψάρια του; Προοδευτικό ή εξευτελιστικό;

@@  Έμαθα πως ο Ερντογάν έδωσε δώρο στον Κοτζιά μία γραβάτα, την
οποία και φόρεσε. Οι κακές γλώσσες λένε πως του δώρισε και ένα φέσι για να το έχει πρόχειρο να το φορέσει σε λίγο!





@@ Έμαθα πως ο Πάνος Καμμένος θα κάνει μήνυση τους μεγάλους
θιάσους της Αθήνας και Θεσσαλονίκης γιατί του κλέβουν την πελατεία!


Και μη ξεχνάτε τα ποιήματα που γράφονται για τον "Χρηστάρα" της Δημοσιογραφίας. Τα λέμε.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply