Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ήττα για τις Ελπίδες Κιλκίς.
Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 5’ με χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή και με την βοήθεια του δυνατού ανέμου που επικρατούσε άνοιξαν το σκορ.
Η ομάδα των Ελπίδων στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές πίεσε σε όλο το γήπεδο δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το τέρμα. Οι καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα για την ομάδα μας  ήταν στο 83’ με τον Κεσίδη σε πλασέ από το ύψος του πέναλτι και του Μακάριου με σουτ έξω από την περιοχή στο 87’ όπου και τα δυο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 14/01/17 στην Ν.Σάντα με τον τοπικό Ποντιακό. Σύνθεση : Ορφανίδης, Μπούνσδρα, Μαργαριτόπουλος, Καλαιτζής, Νικολαΐδης, Μαχμουτάι (63’ Μακάριος), Μπαλάσκας, Τζιάνας (57’ Τσακιρίδης), Ζαφειρόπουλος ( 68’ Κουρουζίδης), Αλεξανδρίδης, Κεσίδης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply