Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟ 9-0
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Υγιεινός περίπατος
Τρία στα τρία για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού που το μεσημέρι της Κυριακής επιβλήθηκε με 9-0 του Α.Ο. Θράκης στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Με αυτό το αποτέλεσμα το συγκρότημα του Λάζαρου Δελήπαλτα εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, κάνοντας ευχάριστες γιορτές.
Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δε μπόρεσε να αντισταθεί στον ΑΟΚ, που έχασε ευκαιρίες είχε οριζόντιο δοκάρι στο 20' με τη Χατζηγεωργιάδου και εν τέλει πέτυχε δύο γκολ με τη Μαρία Φούρναρη με πλασέ στο 25' και κεφαλιά στο 31'.
Στο 35' η Μουρατίδου με ατομική ενέργεια πέτυχε το 3-0, δύο λεπτά αργότερα η Μίγγου χρίστηκε και αυτή σκόρερ, με την Καργιώτη να σημειώνει αυτογκόλ στο 41'. Στο 44' η Καραβασίλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.
Παιχνίδι κατοχής στην επανάληψη για τον Κιλκισιακό, και δύο γρήγορα γκολ της Κικής Αναστασιάδου στο 56' και στο 57' έφτασαν το παιχνίδι στο 8-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 73' η Χατζηγεωργιάδου.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη (46' Μέλανι), Πουλιοπούλου (46' Κουτσουραδή), Παρπαρά, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Μίγγου (43' Τσιόνκη), Χατζηγεωργιάδου, Νικολαΐδου, Φούρναρη, Καραβασίλη (58' Παπαδοπούλου).

Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ: Φώτη, Μανδάνη, Δήμου, Ζήτση, Ματοσιάν, Χριστοφόρου, Καργιώτη, Κασταρίδου, Παντελίδου, Χόνδρου, Αχειλαρούδη.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply