Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΟΚ: ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Καταργείται με τον νέο ΚΟΚ η υφιστάμενη ρύθμιση για έκπτωση 50% όταν πληρώνονται οι κλήσεις της τροχαίας εντός 10ημέρου. Παράλληλα, με τον νέο ΚΟΚ τα πρόστιμα θα κλιμακώνονται ανάλογα με το εισόδημα, σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευής τους επικεφαλής των θεσμών για τις ρυθμίσεις που σχεδιάζει.

Ακόμη, θα υπάρξει κατηγοριοποίηση των παραβάσεων ανάλογα με την επικινδυνότητα και την αντικοινωνική συμπεριφορά, ενώ ειδική παράβαση θα είναι οι χειρονομίες, (π.χ. μούντζες) από επαγγελματίες οδηγούς. Πάντως, οι ρυθμίσεις αυτές δεν είναι μνημονιακή υποχρέωση.

Στη συνάντηση Σπίρτζη - θεσμών κυριάρχησε το θέμα της παραχώρησης της εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού.

Επίσης, ο υπουργός τους ενημέρωσε για την Ενιαία Βάση Δεδομένων που δημιουργείται για οχήματα με στοιχεία από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την ΑΑΔΕ και το υπουργείο Μεταφορών αλλά και τη Βάση Δεδομένων για Οδηγούς, οι οποίες θα διασταυρώνονται και θα «επικοινωνούν» μεταξύ τους.

Τέλος, ο κ. Σπίρτζης διευκρίνισε ότι στις αρχές του 2019 θα ξεκινήσει σταδιακά η εφαρμογή των ηλεκτρονικών διοδίων σε όλους τους οδικούς άξονες, που θα χρεώνουν τους οδηγούς ανάλογα με τη χρήση, με τον σχετικό διαγωνισμό να αναμένεται εντός του Δεκεμβρίου.

in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply