Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟΛΜΗ ΚΙΛΚΙΣ: Greece Open G1 Taekwondo
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα TaekwondoWTFG1 GreeceOpenδιεξήχθη στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα στις 17-18-19 Νοεμβρίου 2017 .
Η συμμετοχή αθλητών-ριών ήταν πολύ μεγάλη από 54 κράτη και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 6 τερέν και τα δυο νέου τύπου με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, videoreplayκαι τέσσερις κάμερες σε κάθε τερέν για τις ενστάσεις.
Πρέπει να τονίσουμε και να διευκρινίσουμε ότι τα G1 και G2 είναι βαθμολογούμενο για την επόμενη Ολυμπιάδα. Επίσης τα μετάλλια μπαίνουν στην παγκόσμια λίστα ( Rank ), που είναι και υπερ της κλήρωσης.
Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν πανευρωπαϊκοί, παγκόσμιοι και Ολυμπιονίκες. Τη διοργάνωση σημάδεψαν και επισφράγισαν ειδικά οι: StevenLopez5 φορές Ολυμπιονίκης στα 80 κιλά και πολλές φορές παγκόσμιος, επίσης ο χρυσός ΕlsharabatySaleh στα 80 κιλά.
Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τρεις αθλητές:
Κουτσός Αριστείδης Juniormale -48 κιλά ο οποίος μετά από δυο νίκες κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο
Αναστασιάδης Σεβαστιανός  seniormale -63 κιλά και Δεληγιαννίδης Χριστόφορος seniormale -54κιλά, ο οποίοι μετά από νίκη στη συνέχεια δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την πάρα πολύ καλή παρουσία.

Πρέπει να τονίσουμε ότι όλες οι συμμετοχές σε όποιο επίπεδο αγώνων εμπλουτίζουν την εμπειρία και ταυτόχρονα την αναβάθμιση της τεχνικής κατάρτισης. Ειδικά όμως σε μεγάλες διοργανώσεις G1 με συμμετοχή κορυφαίων ανα τον κόσμο ενισχύει όχι μόνον τις αγωνιστικές ικανότητες αλλά και την ψυχολογία που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Σημασία έχειη συμμετοχή πάνω απ όλα ανεξαρτήτου διάκρισης δηλώνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης δίνοντας συγχαρητήρια στους αθλητές ευχόμενοι καλή συνέχεια και επιτυχίες στις διοργανώσεις που έρχονται.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply