Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΠΛΕΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ «ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ» ΚΑΙ «ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Κρουαζιέρα ανοιχτά των Οινουσσών διοργάνωσαν την Κυριακή μέλη του τουρκικού κόμματος «Κίνηση για την υπεράσπιση των Εθνικών Δικαιωμάτων», ένα μικρό κόμμα στην Τουρκία, που δεν εκπροσωπείται καν στην τουρκική βουλή.
Με την κίνηση αυτή και κρατώντας τουρκικές σημαίες προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν για την «κατάληψη» του νησιού αυτού από την Ελλάδα, καθώς και άλλων 17 νησιών του Αιγαίου, όπως ισχυρίζονται.
Συγκεκριμένα ξεκίνησαν με ένα πλοιάριο από τη Σμύρνη και έπειτα από 45 λεπτά έφτασαν στα ανοιχτά του νησιού προσεγγίζοντας το περίπου στο 1 μίλι.
Ο αρθρογράφος της εθνικιστικής εφημερίδας Γενί Τσαγ υποστηρίζει ότι «παρόλο που οι Οινούσσες αποτελούν χώμα της πατρίδας μας, μόνο από μακριά μπορούμε να το δούμε. Γιατί εκεί υπάρχει ο ελληνικός στρατός και γιατί η ελληνική ακτοφυλακή παρακολουθούσε συνεχώς τις κινήσεις μας. Ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Τουρκίας χρειάζεται διαβατήριο για να πάει στο νησί αυτό».

Ο πρόεδρος του κόμματος, ο δικηγόρος Καντίρ Καρτάλ, μόλις το πλοίο πλησίασε στο 1 μίλι, είπε:
«Όπως βλέπετε, αυτές είναι οι Οινούσσες, οι οποίες είναι ένα από τα 18 νησιά και βραχονησίδες που αφέθηκαν στην Ελλάδα, και για τις οποίες η κυβέρνηση του ΑΚΡ πρέπει να εξηγήσει στην κοινή γνώμη πώς επιτράπηκε να υπάρχει ελληνικός στρατός πάνω στα δικά μας εδάφη».
Ο Τούρκος αρθρογράφος μάλιστα θεωρεί ότι «η κατάληψη των νησιών του Αιγαίου από την Ελλάδα ισοδυναμεί με την Κύπρο», εννοώντας ότι δεν μπορεί να αφεθεί στους Έλληνες.

Οι Τούρκοι εθνικιστές έψαλλαν μάλιστα και τον τουρκικό εθνικό ύμνο πάνω στο πλοίο και μετά αποχώρησαν και επέστρεψαν στη Σμύρνη.
ΠΗΓΗ:http://www.tribune.gr/
ΣΧΟΛΕΙΟ της kilkiswebtv: Αυτά συμβαίνουν στην χώρα μας που ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη κάνουν τους ταξιτζήδες σε παράνομους!  Το ότι ζουν εδώ και 95 χρόνια σε Ελληνικά εδάφη γιατί δεν τους το λέει κανένας;



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply