Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΕΡΙ (Ξ)ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Καλημέρα, πολύ δύσκλολη αυτή η εβδομάδα!  Περιμένω ακόμη χειρότερα! Θα δούμε.


@@ Το πιο επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε. Ψωμί που σήμερα έγινε πιό δυσεύρετο από το 1973. Σήμερα για πολύ κόσμο να είναι καλά οι κάδοι των σκουπιδιών! Παιδεία; Έχουμε πάει πίσω και πριν από το 1923. Ελευθερία; Καλύτερα να μη το συζητάμε μια και ο φόβος έχει κυριεύσει τους πολίτες που δεν έχουν ελευθερία ούτε να σκέφτονται! Δεν μπορούν να λένε και προπάντων να γράφουν αυτό που αισθάνονται και ας είναι αλήθεια, αλλά ενοχλεί κάποιους γυαλατζή προοδευτικούς. Δυστυχώς ………..δυστυχώς.


@@ Ν. ΤΟΣΚΑΣ σε κατάσταση έκστασης: "Δεν θα ανεχτούμε από
κανέναν να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των αβθρώπων" Θέμα χρόνου είναι να πάρει, πρώτα - πρώτα το κεφάλι της Δούρου και μετά αυτούς που τα χρήματα γιά τα αντιπλημμυρικά έργα δεν ξέρουν που πήγαν!

@@ Οι κυβέρνηση αγαπάει τους φτωχούς γι' αυτό κάνεο ότι περνάει από το χέρι της γιά να τους αυξήσει!

@@ ΤΣΙΠΡΑΣ γιά τις καταστροφές της Μάνδρας: "Θα εξεταστούν τα αίτια της καταστροφής της Μάνδρας". Δηλαδή ακόμη δεν ξέρεις ποίοι και τι έφταιξαν; Μήπως μας δουλεύεις και εδώ;

@@ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ γράφει σήμερα
Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 ο Σάββας Καλεντερίδης. Εμείς δεν βλέπουμε μόνον σημάδια, αλλά αποτελέσματα του ξεχαρβαλώματος της χώρας. Τώρα καιρός είναι να αφοπλίσουν τους Αστυνομικούς και να βάζουν τα δικά τους καλά παιδιά, τους αναρχικούς να προστατεύουν το Πολυτεχνείο! Τι άλλο θα δούμε με τους σημερινούς Κομμουνιστές, Κύριος είδε!



@@ Η Ανηθικότητα, το ψέμα, ο φόβος, η αβεβαιότητα του αύριο, η ανασφάλεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που βιώνει ο κόσμος. Ας ελπίσουμε στον Μεγαλοδύναμο και στην Μητέρα Παναγιά να σωθούμε!

@@ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!  Ρε Κα(ϋ)μμένε από σένα
 περιμένουμε να μας προστατεύσεις; Εσύ είσαι ανίκανος να προστατεύσεις το σπίτι σου, το Πεντάγωνο, εσένα πώς να σε εμπιστευτεί ο κόσμος;  ΑΝΤΕ και μας πήρανε χαμπάρι !!!!!!!

@@ Μπακογιάννη!» «Ηρεμήστε, κύριε Κοντονή. Ηξερα ότι η
Ζάκυνθος συνήθως έβγαζε πολιτισμένους ανθρώπους, αλλά βλέπω και εξαιρέσεις». Και από τις μοναδικές εξαιρέσεις μάλιστα.

@@ Από ότι φαίνεται εκλογές θα γίνουν με την άδεια του Ρουβίκωνα
ή των αναρχικών ή των μπαχαλάκηδων ή δεν θα γίνουν καθόλου εάν δεν το επιτρέψουν οι παραπάνω! Όταν αυτοί κάνουν κουμάντο στο στρατό, στην Υγεία, στην Παιδεία κ.λ.π. πρέπει λογικά να είναι η πιο μεγάλη πολιτική δύναμη!

@@ Όταν πυροβολούσαν κατά της Νέας Δημοκρατίας ήταν πράξη
αντίστασης. Όταν επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας! Ευτυχώς που δεν υπάρχει Δημοκρατία οπότε όλα καλά!


@@ Ίσως η σύγκριση  να μη είναι η πρέπουσα, αλλά πόσα παιδιά
της Μάνδρας δεν θα ήθελαν να είναι στην θέση του Αμίρ; Τώρα θα είχαν και φαϊ και σπίτι και κάρτες αγορών, ενώ τα παιδιά του αδικοχαμένου αξιωματικού που έχασε την ζωή του από αμέλεια των κυβερνόντων μέσα στις λάσπες της Μάνδρας θα μείνουν χωρίς ρούχα, χωρίς φαϊ, χωρίς……. Χωρίς….. χωρίς. Οι προδότες τώρα χαίρονται, δυστυχώς!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply