Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ...................ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το τελευταίο δεκαήμερο πάρα πολύ φίλοι που με συναντούν, με ρωτάνε γιατί κάνω μόνο τρεις ή τέσσερες αναρτήσεις στο facebook  της kilkiswebtv  και μάλιστα   με λένε πως δεν ενημερώνονται καθόλου. Άλλοι πάλι λένε πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Αν και οι αναρτήσεις το τελευταίο καιρό είναι πολύ περισσότερες και με αποκλειστικές ειδήσεις,  φαίνεται πως δεν αρέσει σε κάποιους η αλήθεια, δεν αρέσει σε κάποιους να λέμε λαθρομετανάστη, τον δήθεν παράτυπο μετανάστη,  διότι εμείς είμαστε ένα ανεξάρτητο μπλοκ που υπακούει μόνον στους κανόνες  της αλήθειας, της δικαιοσύνης, της ισονομίας και του δικαίου. Δεν θα γίνουμε κολαούζοι, όπως κάποιοι που βαυκαλίζονται ότι είναι δημοσιογράφοι  και γράφουν μόνον ότι συμφέρει στα αφεντικά τους.
Δείτε παρακάτω τρεις σημερινές φωτογραφίες από το facebook της kilkiswebtv όπου για κάθε δημοσίευση ζητάνε να τους καταβάλουμε εννέα (9) ευρώ. Βέβαια κάνουν πολύ καλά, αφού βλέπουν την καθημερινή επισκεψημότητά μας. Από ποιον θα ζητούσανε; Από εκείνους που λέει και ο Δήμαρχος ότι έχουν το 5% της δικής μας επισκεψημότητας;  Ή μήπως από τους επαγγελματίες εκείνους, που τριάντα χρόνια δεν έκαναν καμία συνέντευξη, ούτε καν ερώτηση σε Συνέντευξη Τύπου και νοιώθουν ότι βρίσκονται στην σκιά άλλων δημοσιογράφων που ούτε καν  αμείβονται; Σε ποιους να απευθυνθούν;
Όλοι μηδενός εξαιρουμένου θέλουν τον καλύτερο και ο καλύτερος δεν χάνεται ούτε με συκοφαντίες ούτε με λάσπη διότι όταν κάποιοι  άλλοι ρουφιανεύουν, αυτός κοιτάζει να κάνει την δουλειά του και δεν κοιτάζει πίσω να δει ποιος τον ακολουθεί! 
Ιδιαίτερα τώρα που η kilkiswebtv είναι η μοναδική στον νομό Κιλκίς webtv  με τεχνογνωσία και επαγγελματικό εξοπλισμό και έτσι δεν έχει καν ανταγωνιστή.

Δείτε τρεις (3) φωτογραφίες από τις σημερινές αναρτήσεις και τις απαιτήσεις του facebook:





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply