Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΜΑΡ ΚΙΛΚΙΣ: 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


17 Νοεμβρίου 1973 – 17 Νοεμβρίου 2017: 44 ολόκληρα χρόνια. Η μνήμη των νεκρών ζωντανή. Το μήνυμα ακόμα δυνατό και ειδικά κατά την περίοδο της κρίσης. Προκλήσεις της εποχής από τη στήριξη της κοινωνίας και των αδυνάτων μέχρι το προσφυγικό και τις τρομοκρατικές επιθέσεις απαιτούν οργανωμένο αποτελεσματικό σχέδιο και απαντήσεις.

Σε πείσμα των καιρών και τιμώντας όσους έδωσαν και τη ζωή τους για αυτόν τον τόπο αλλά και για αυτούς που θα έρθουν, η χώρα οφείλει να προχωρήσει ενωμένη για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Με στόχο να βγούμε από τη στενωπό της κρίσης που αποσαρθρώνει τον κοινωνικό ιστό και ωθεί τη νέα γενιά σε φυγή μεταβάλλοντας τη σε χαμένη γενιά.  Για μια χώρα με τη θέση που της πρέπει στην Ευρώπη. Με κοινωνική δικαιοσύνη και συνέπεια απέναντι στους πολίτες. Για μια χώρα που δεν απογοητεύει τους νέους αλλά τους στηρίζει για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και να διατηρήσουν τα υψηλά ιδανικά τους. Για μια καλύτερη κοινωνία, όπως αυτή που ονειρεύονταν οι φοιτητές του Πολυτεχνείου, το Νοέμβριο του ‘73. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply