Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, θα γίνουν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Κ11 Πυλαίας με κατεύθυνση Ανατολικά και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της δεξιάς στροφής των οχημάτων στον κλάδο εξόδου του κόμβου Κ11(έξοδος για Πυλαία-Πανόραμα). 


Η κίνηση των οχημάτων που επιθυμούν να εξέλθουν από την Περιφερειακή οδό -ρεύμα προς Ανατολικά για Πανόραμα -Πυλαία θα διεξάγεται από τον επόμενο κλάδο της Περιφερειακής οδού που βρίσκεται 400 περίπου μέτρα προς Ανατολικά μέσω των οδών έξοδος Πρασακάκη, δεξιά στροφή Εγνατία, δεξιά στροφή Προφήτου Ηλία, και Τζων Κένεντυ.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης θα είναι 7:00 πμ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply