Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Zumba for Kids και Zumba junior, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τι είναι Zumba for Kids και Zumba junior, ποιά είναι τα πολλαπλά οφέλη για τα παιδιά μας;
Η ZUMBA είναι ένας συνδυασμός λάτιν ρυθμών και εύκολων χορευτικών κινήσεων που στόχο έχει η γυμναστική να γίνει διασκέδαση μέσα από τον χορό, για τον λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί τμήματα Zumba Kids για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Το ομαδικό μάθημα της Zumba είναι διαμορφωμένο ειδικά για τα παιδιά, ένα γεμάτο ενέργεια και γυμναστική πάρτι, με ειδικά χορογραφημένες κινήσεις , πολλά παιχνίδια που τονώνουν το μυαλό και όλα αυτά με τις τελευταίες τάσεις στη μουσική, όπως hip-hop, reggaeton, cumbia, merengue, salsa, samba και bachata.
Το αγαπημένο σε όλο τον κόσμο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα πρότυπα εκγύμνασης που επιβάλλονται για νεαρότερες ηλικίες.
Ο χορός, η γυμναστική και το παιχνίδι γίνονται ένα!!!
Τα οφέλη πολλαπλά:
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd8/1.5/16/2714.pngΑνάπτυξη συνεργασίας https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd8/1.5/16/2714.pngΑυτοεκτίμηση
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd8/1.5/16/2714.png
Πρόληψη παιδικής παχυσαρκίας
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd8/1.5/16/2714.png
Τόνωση του μεταβολισμού https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd8/1.5/16/2714.pngΒελτίωση του συντονισμού των κινήσεων
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd8/1.5/16/2714.png
Ανάπτυξη της αυτοσυγκέντρωσης
Το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids σε συνεργασία με το γυμναστήριο Kinesis-Gym και έχοντας ως στόχο να ενισχύσει την υγεία και την ευεξία σε σώμα και πνεύμα, ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες έχει δημιουργήσει παιδικά τμήματα Zumba (Zumba junior & Zumba Kids) δίνοντας κίνητρο στα μικρά παιδιά να γυμναστούν διασκεδάζοντας !
Περιμένουμε όλους τους μικρούς/ες μας φίλες την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 17:00 σ’ ένα πάρτι για να σηματοδοτήσουμε την δυναμική έναρξη τη σεζόν, μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις. Το μάθημα Zumba Kids και Zumba junior θα γίνει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα πρακτικής διδασκαλίας της δομής μας επί τις 21ης Ιουνίου 20, οι γονείς θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές και να ενημερωθούν για τις προσφορές και να πάρουν το πρόγραμμα των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων από την γραμματεία.
Υ.Γ. Πετυχαίνουμε σωματική και πνευματική υγεία κάνοντας μαθήματα Zumba.
*Υπεύθυνη προγράμματος: H Διεθνώς αναγνωρισμένη ZUMBA Instructor Barbora Κοσμίδου .

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply