Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤ΄ΑΓΝΩΣΤΩΝ Ή ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



 Είναι γνωστό σε όλους και κυρίως στους κατοίκους του πρώην Δήμου Κρουσών, ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε, είπαν το νερό, νεράκι. Γνωστό επίσης είναι ότι υπεύθυνη για την Δ.Ε.Υ.Α ΚΙΛΚΙΣ, και κατ’ επέκταση για την καλοκαιρινή «λειψυδρία»  των κατοίκων της περιοχής του πρώην δήμου Κρουσών, είναι η πρόεδρος της επιχείρησης κ. Ελένη Αναστασιάδου, η οποία ενώ θα έπρεπε να σιωπά για την κατάσταση στην οποία ήρθε η επιχείρηση ύδρευσής επί των ημερών της , μετέτρεψε την αδιαφορία η την ανικανότητά της σε ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ!!!
Με την λογική κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει περίπτωση δολιοφθοράς, όμως λογικά προκύπτουν και ερωτήματα του τύπου «γιατί δολιοφθορά μόνο στα όρια του πρώην Δήμου Κρουσών» τα οποία εάν τεθούν, εύκολα μπορεί να γελοιοποιήσουν κάθε ισχυρισμό περί δολιοφθοράς.
Εμείς απλά θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα υδροδότησης της περιοχής του πρώην Δήμου Κρουσών, όπως και πολλών άλλων δημοτικών διαμερισμάτων. Σε καμία όμως περίπτωση δεν επιχειρήθηκε παραπλάνηση της κοινής γνώμης, αλλά δόθηκαν λύσεις.
Το ζήτημα του νερού δεν είναι παιχνίδι και τα προβλήματα δεν θα λυθούν με μηνύσεις, ούτε …αναζητώντας τα δακτυλικά αποτυπώματα δολιοφθορέων.
Η λειτουργία και το έργο της διορισμένης Ελένης Αναστσιάδου, στη θέση της αντιδημαρχίας έργων, είναι γνωστή σε όλους.

Το ερώτημα είναι γιατί δόθηκε ένας τόσο ευαίσθητος τομέας, όπως το νερό, στα χέρια ανθρώπων που ακόμα και εάν θέλουν, δεν μπορούν.  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply