Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο Αλ. Τσίπρας έκανε το ιπτάμενο σόου του και μετά επέστρεψε στις... διακοπές του!
Με το πανελλήνιο να αναρωτιέται «πού βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας;» και έπειτα από τέσσερις μέρες πλήρους εξαφάνισης, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε τελικά χθες το πρωί -ως άλλος από μηχανής θεός, για την ακρίβεια, από αέρος- και πέταξε με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για να διαπιστώσει πανοραμικά την κατάσταση στις πληγείσες περιοχές της ανατολικής Αττικής. Διόλου τυχαία η εναέρια εμφάνιση του πρωθυπουργού στα πύρινα μέτωπα, τα οποία θα έπρεπε να είχε επισκεφθεί εξαρχής, έγινε ενώ είχαν τεθεί υπό πλήρη έλεγχο όλες οι εστίες.

Ενδεικτικό του σόου που στήθηκε είναι ότι ο κ. Τσίπρας ήρθε από τους Αντίπαξους -όπου έκανε διακοπές- με ελικόπτερο τύπου Χιούι και αμέσως μετά τη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι στο Μαξίμου, σαν μην τρέχει τίποτα, έφυγε (πάλι με ελικόπτερο) για να συνεχίσει τις διακοπές του!
Απρέπεια

Προηγουμένως ο πρωθυπουργός, αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες με τους οποίους συνομίλησε, υποβάθμισε το μέγεθος της καταστροφής προχωρώντας σε απρεπείς συγκρίσεις με τη μεγάλη πυρκαγιά του 2009. «H καταστροφή είναι σε έκταση περιορισμένη, γύρω στα 15.000 στρέμματα περίπου, ενώ η αντίστοιχη πυρκαγιά στην περιοχή το 2009 έκαψε 150.000 στρέμματα» σημείωσε.

Εν συνέχεια μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για να προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης. Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και Δημήτρης Τζανακόπουλος, καθώς και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Αποφασίστηκε η αποζημίωση των ιδιοκτητών κατοικιών που έχουν καταστραφεί ή έχουν υποστεί ζημιές, καθώς και των ιδιοκτητών παραγωγικών μονάδων, φορολογικές διευκολύνσεις για όσους επλήγησαν, άμεσα αντιπλημμυρικά και δασοτεχνικά έργα για την προστασία των περιοχών από τη διάβρωση και τα πλημμυρικά φαινόμενα και άμεση οριοθέτηση των καμένων δασικών εκτάσεων με αξιοποίηση δορυφορικών δεδομένων. Αποφασίστηκε ακόμη η κήρυξη ως αναδασωτέων των καμένων εκτάσεων, μέσω αξιοποίησης ψηφιακών υποβάθρων και χαρτών.






ΠΗΓΗ:http://www.dimokratianews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply