Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο "Άθλος" Κιλκίς σε αγώνα ορεινού τρεξίματος με τον Γιώργο Σιώτη στον Ολυμπο!!!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, συνδιοργάνωσαν για δευτερη φορά, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 τον αγώνα ορεινού τρεξίματος μήκους 20 km, στα άγρια μονοπάτια του Βορείου Ολύμπου, με την επωνυμία « 2ο North Olympus Trail Vrontou».

Ο αγώνας κινήθηκε σε χαμηλό υψόμετρο 18 χιλιομετρων σε μονοπατια και 2 χιλιομετρα σε δασικους δρομους και ασφαλτο.Οι σταθμοί τροφοδοσίας προσεγγίζονταν από αγροτικό δρόμο. H συνολική υψομετρική διαφορά του αγώνα ηταν 1,540μ . Από τον αθλητικό σύλλογο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ συμμετείχε ο αθλητής Σιώτης Γεώργιος από το τμήμα cross fit του GOLDEN ATHLOS . Μετά το πέρας του αγώνα και τον τερματισμό του Σιώτη Γεώργιου ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε : είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του αθλητή μας που εκπροσώπησε το σωματείο μας σε αυτό το άθλημα .Συγχαρητήρια στον Γεώργιο για την συνεχη εκπροσωπιση !!!!!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply