Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ που αφορά το ΜΕΛΛΟΝ των Ανθρώπων Υπεγράφη Κάτω από τη Μύτη Όλων!!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ…
ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ…. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΈΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ
Ονομάζεται Συμφωνία Διευκόλυνσης Εμπορίου του ΠΟΕ και τέθηκε σε ισχύ μόλις τον Φεβρουάριο.
Συμφωνία για τη Διευκόλυνση Εμπορίου
O Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΠΟΕ) έχει εκδώσει ενημερωτικό έντυπο στο οποίο επεξηγείται η συμφωνία Διευκόλυνσης Εμπορίου (Trade Facilitation Agreement), που είχε υιοθετηθεί από το Γενικό Συμβούλιο του οργανισμού τον Νοέμβριο 2014.
Στόχος της συμφωνίας είναι η επιτάχυνση/απλοποίηση των τελωνειακών διαδικασιών και η ενίσχυση της διαφάνειας (reduce red-tape and streamline customs). Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΠΟΕ, η συμφωνία αναμένεται να επιφέρει μείωση του κόστους εξαγωγής κατά μέσο όρο 13%-14%.
Η συμφωνία του ΠΟΕ εκτιμάται ότι θα ενισχύσει την παγκόσμια οικονομία κατά 0,5% του ΑΕΠ, έως το 2030.
«Η συμφωνία διευκόλυνσης εμπορίου είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση του παγκόσμιου εμπορίου αυτόν τον αιώνα» τόνισε ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού, Ρομπέρτο Αζεβέντο.
Στο πλαίσιο αυτό, το κόστος για το εμπόριο αναμένεται να περιοριστεί κατά 14,3%, ενισχύοντας τις παγκόσμιες συναλλαγές κατά 2,7% έως το 2030.
Ο επικεφαλής του ΠΟΕ έκανε ειδική μνεία και στις ΗΠΑ, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει ακόμα ανταλλάξει απόψεις για το θέμα του εμπορίου, με τη νέα αμερικανική κυβέρνηση.
Σε κάθε περίπτωση, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΠΟΕ θα είναι σε θέση να διαχειριστεί την οποιαδήποτε νέα αμερικανική εμπορική πολιτική.




https://hellasforce.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply