Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΝΔ Ν.ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



19 ΜΑΪΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
‘’Σήμερα 19 Μαϊου καταθέτουμε το σεβασμό μας και τιμούμε τους 353.000 Ελληνες Ποντίους οι οποίοι αντιτάχθηκαν στα σχέδια αφανισμού και εκκαθαρίσεων των Χριστιανών από τον Μουσταφά Κεμάλ.
Η μνήμη τους αποτελεί ορόσημο και φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς που έχουμε χρέος μας να πράξουμε καθετί που θα συμβάλει στην δικαίωση όλων αυτών των ψυχών που θυσιάσθηκαν από τις ορδές των Νεοτούρκων.
Ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού κατά το παράδειγμα των Αρμενίων είναι διαρκής και θα συνεχισθεί μέχρι την οριστική αποδοχή της θηριωδίας αυτής των Τούρκων από την παγκόσμια κοινότητα.
Δεν ξεχνούμε.’’
---------------------------------------------
2 – ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ.ΑΥΤΙΑ
‘’Λάβρος’’ έναντι της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας εμφανίσθηκε ο Πολιτευτής ΝΔ Ν. Κιλκίς κ. Α.Καζαντζίδης στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Γ.Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Ο κ. Καζαντζίδης κατήγγειλε τον αρνητή της γενοκτονίας των Ποντίων πρώην Υπουργό κ.Φίλη καθώς και τον ''άξιο'' συνεχιστή του στο Υπουργείο Παιδείας κ.Γιαβρόγλου για ρατσιστική επίθεση στον Ποντιακό Ελληνισμό επειδή αφαίρεσαν από τη διδακτέα ύλη της ιστορίας του Λυκείου, τη γενοκτονία.
Επίσης κατήγγειλε τους δύο πολιτικούς επειδή είχαν την ΄΄φαεινήιδέα΄΄ να αφαιρέσουν  από το πρόγραμμα της ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ τη διδασκαλία της Ποντιακής Διαλέκτου που είχε επιτύχει επί κυβερνήσεως της ΝΔ και επί Υπουργίας των κ.κ. Κ. Αρβανιτόπουλου και Κ.Γκιουλέκα.
Σας επισυνάπτω σχετικό βίντεο από την εκπομπή του δημοσιογράφου Γ.Αυτιά και την παρέμβαση μου για το ζήτημα της γενοκτονίας των ποντίων:https://youtu.be/HJnaKvkGpoc


Κιλκίς, 19Mαϊου 2017    

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply