Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ 353.000 ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΣΕΡΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Το μεγάλο αυτό κάλεσμα των νεκρών το έκανε ο Ηλίας Υφαντίδης με τη λύρα του, ενώ ο Παναγιώτης Κοπαλίδης με το νταούλι του το διαλαλούσε σε όλη την οικουμένη
Ήταν 20:23 της 19ης Μαΐου 2017 όταν το έδαφος μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη δονήθηκε από τα βήματά τους. Ήταν η στιγμή που τη γη και τον ουρανό ένωσαν οι οκτώ πυρριχιστές του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων, της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, αποτίοντας έτσι τον ελάχιστο φόρο τιμής στους 353.000 νεκρούς της Γενοκτονίας των προγόνων τους.
Απέναντι από τους πυρριχιστές και πάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ήταν τοποθετημένα για τη μνήμη των νεκρών τα στεφάνια που σχημάτιζαν τον τραγικό απολογισμό. Τιμή και δόξα για τους γενοκτονημένους, οι φιγούρες των δύο Ποντίων Ευζώνων που ακούνητοι κάθονταν εκεί.

Όλοι στέκονταν προσοχή εκείνη τη στιγμή και με δέος παρακολουθούσαν τον πυρρίχιο των ζώντων-νεκρών.








http://www.protothema.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply