Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Συνελήφθη ένας καλλιεργητής γιγάντιας χασισοφυτείας στο Ρέθυμνο
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πρόκειται για έναν 42χρονο Έλληνα ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο καλλιεργητής ενός τμήματος της φυτείας που εκτεινόταν σε 16 ειδικά διαμορφωμένους χώρο σε έξι αγροτικές και ορεινές δύσβατες περιοχές και αριθμούσε συνολικά 1.039 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,5 μέτρων

Το πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν στις 17 Αυγούστου του 2016 στην πολυεπίπεδη φυτεία με τα περισσότερα από χίλια χασισόδεντρα σε αγροτικές και ορεινές περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου το Ρέθυμνο, βοήθησε να ταυτοποιηθεί ένας από τους καλλιεργητές.

Πρόκειται για έναν 42χρονο Έλληνα ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο καλλιεργητής ενός τμήματος της φυτείας που εκτεινόταν σε 16 ειδικά διαμορφωμένους χώρο σε έξι αγροτικές και ορεινές δύσβατες περιοχές και αριθμούσε συνολικά 1.039 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,5 μέτρων! Το κομμάτι το οποίο κατηγορείται ότι καλλιεργούσε, όμως, δεν είχε παρά μόνο 27 χασισόδεντρα.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, αλλά απομένουν… «ορφανά» άλλα 1.012 δενδρύλλια και η προανάκριση συνεχίζεται από τη Δίωξη Ναρκωτικών. Στην επιχείρηση, τότε, είχαν πάρει μέρος εκτός από τους άνδρες της Δίωξης και αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρεθύμνου, της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ο.Π.Κ.Ε. Ρεθύμνου και των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.

http://www.protothema.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply