Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ 13 . 3. 17
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ 13 . 3. 17
Η προσέλευση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για δεύτερη φορά στο Κιλκίς από μόνη της αποτελεί ιδιαίτερη τιμή όχι μόνον για τον Ερυθρό Σταυρό Τμήμα Κιλκίς αλλά και για ολόκληρο τον ακριτικό μας νομό.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την προσέλευσή του στα νέα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Κιλκίς από τα οποία ο κ. Αντώνιος Αυγερινός Πρόεδρος, έμεινε πολύ ευχαριστημένος καθώς και από το απόκτημα – αυτοκίνητο – του τοπικού τμήματος. Το αυτοκίνητο το οποίο χωρίς το ενδιαφέρον του Κώστα Κωνσταντινίδη Φαρμακοποιού και φίλου της Προέδρου κ. Παναγιωτίδου – Φραγίδου Αικατερίνης δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Όλη η εκδήλωση, τους παριστάμενους, ολόκληρη την εκδήλωση, την απονομή πτυχίων και τις τιμητικές διακρίσεις τόσο στον κ. Κωνσταντινίδη Κώστα, όσο και τον κ. Στέφανο Γαϊτανίδη πρόεδρο λαϊκών αγορών, παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί. 



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply