Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΝΤΕΛ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Υπάρχει ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά των ΑΝΕΛ σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό όμως το πρόβλημα πρέπει να το λύσει, αλλά και να απολογηθεί, ο κ. Τσίπρας, ο οποίος συγκυβερνάει δύο χρόνια με τον κ. Καμμένο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να είναι και με τον Κάστρο και με τον Καμμένο. Δεν πάνε και τα δύο μαζί και ας μην προσπαθεί ξεγελάσει τον κόσμο.  Το Σύμφωνο συμβίωσης δεν ψηφίστηκε από τους ΑΝΕΛ. Ευτυχώς που υπήρχε το Ποτάμι και άλλοι βουλευτές και το ψηφίσαμε. Όπως και το τζαμί. Μία κυβέρνηση που θέλει να εκφράζει αυτή την “αριστερή ελπίδα” όπως είπε ο κ. Τσίπρας στην Αβάνα, να δώσει μια απάντηση πώς μπορεί να συγκυβερνά μ' ένα ακροδεξιό κόμμα». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ΕΤ3 και τους Θεοδώρα Αυγέρη, Δημήτρη Παπαγρηγορίου και Σύνθια Σάπικα ερωτώμενος για την ρατσιστική – ομοφοβική σημερινή δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκη.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply