Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


11.00 Συνάντηση με τον δήμαρχο Κιλκίς
Τη δέσμευσή του ότι το Ποτάμι θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής που αφορά τη νομιμοποίηση των κοιμητηρίων εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Δήμαρχο του Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη. Ο δήμαρχος της πόλης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον επικεφαλής του Ποταμιού και αφού του ανέλυσε τα προβλήματα της περιοχής τόνισε ότι η επίσκεψη αυτή αποτελεί τιμή για την πόλη καθώς είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που έχει επισκεφτεί την πόλη.
Τον Σταύρο Θεοδωράκη στην περιοδεία του συνοδεύουν ο περιφερειακός συντονιστής Μακεδονίας Παύλος Σιλβιστόπουλος και τα στελέχη του Ποταμιού Νίκος Νυφούδης και Ρένα Θωμαϊδου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Σταύρος Θεοδωράκης: «Ξεκινώντας μια χειμερινή περιοδεία σε όλες τις πόλεις που δεν είχαμε πάει προεκλογικά, ήρθαμε στο φιλόξενο Κιλκίς. Με τον Δήμαρχο -έναν άνθρωπο που μιλά με καθαρές κουβέντες, μιλήσαμε για όλα τα προβλήματα της περιοχής και του υποσχέθηκα ότι σε δύο -τρία σημεία που πραγματικά θεωρώ ότι επείγει οι βουλευτές μας θα καταθέσουν ερώτηση στη Βουλή για να πάρουμε -πιθανόν- απαντήσεις από τους κυβερνώντες».
Δημήτρης Σισμανίδης: «Ευχαριστώ το Σταύρο Θεοδωράκη για την επίσκεψη του στο δήμο Κιλκίς. Για μένα περιποιεί ιδιαίτερη τιμή γιατί είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που επισκέπτεται την πόλη του Κιλκίς. Έδειξε κατανόηση στα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, την πόλη του Κιλκίς και τα περίχωρα. Του τα μετέφερα και μου υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί για να δώσει μια λύση. Έχουμε 116 χωριά και το αστείο είναι ότι έχουμε 122 κοιμητήρια και όλα αυτά τα κοιμητήρια με τον ισχύοντα νόμο είναι παράνομα. Τον παρακάλεσα να υποβάλλει μια ερώτηση στη Βουλή και στον αρμόδιο υπουργό για να χαρακτηριστούν ως προϋφιστάμενα αυτά τα κοιμητήρια νόμιμα, προκειμένου να μην υποβληθούμε σε δαπάνες. Γιατί να τα νομιμοποιήσουμε θέλουμε γύρω στα 2 εκατ. ευρώ. Παράλληλα έχουμε παρόμοιο πρόβλημα και με τα γήπεδα».
Ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο περιφερειακός συντονιστής Κεντρικής Μακεδονίας, Παύλος Σιλβιστόπουλος
14.00: Επίσκεψη στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Με τη διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, Μαρία Βλάχου, και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο συναντήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεναγήθηκε στο νοσοκομείο και συνομίλησε με τη Διοικήτρια και το προσωπικό για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε:
«Προβλήματα στην υγεία έχουμε πολλά, σε όλες τις περιοχές της χώρας. Εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων, όπως η διοικήτρια του νοσοκομείου, που γνωρίζουν το χώρο της υγείας και πραγματικά καταβάλλουν προσπάθειες και κάνουν σωστές ενέργειες ώστε να λειτουργήσουν τα νοσοκομεία με τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα. Δυστυχώς πάντα θα λείπουν χρήματα -έτσι συμβαίνει στην Ελλάδα- αλλά πολλές φορές τις λύσεις τις δίνουν οι άνθρωποι και η συνεργασία. Το Ποτάμι έκανε ερώτηση και στη Βουλή, και είναι εδώ στο Κιλκίς στο νοσοκομείο για να επιμείνει ότι θα πρέπει να ενισχύσουμε τα περιφερειακά μας νοσοκομεία και να εμπιστευτούμε τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτά -τις διοικήσεις, τους διευθυντές αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό- που κάθε μέρα δίνουν μάχη για να έχουμε τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα στην υγεία.


Μαρία Βλάχου- Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Θεοδωράκη και είναι τιμή για μας η επίσκεψή του στο νοσοκομείο μας, καθώς και το ενδιαφέρον του για τα προβλήματά μας και για το χώρο μας. Έδειξε ενδιαφέρον και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε που είναι κυρίως κτιριακά και για το ζήτημα του προσωπικού. Τον ενημερώσαμε που περιμένουμε περισσότερο προσωπικό και πού είμαστε καλά».

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply