Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕΚΑΙΔΕΚΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ " ΩΔΕΣ ΕΓΧΟΡΔΩΝ" ΣΤΙΣ 28 ΜΟΕΜΒΡΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ωδές εγχόρδων στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς
Με ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο Βυζάντιο, στην Καππαδοκία, στον Πόντο, στη Βιθυνία και στη Μικρά Ασία τιμά τη μνήμη των πολιούχων του Κιλκίς, ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων, ο Δήμος Κιλκίς.
''Χορδές εγχόρδων'' είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης και εκ παραλλήλου της κεντρικής εκδήλωσης του Δήμου Κιλκίς που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με τη συμμετοχή μεγάλης ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν το Μουσικό Εργαστήρι ''Ορφέας'' του Συλλόγου ''Ακρίτες του Πόντου'' Σταυρούπολης. Τραγουδούν η Μελίνα Χατζηκαμάνου, ο π. Πολύκαρπος Κοντοζίδης ενώ τους συνοδεύουν τα μουσικά όργανα του Σάκη Ξενούδη (κανονάκι) Χάρη Πορφυρίδη (λαούτο) Κώστα Ιατρούδη (τσέλο) Παναγιώτη Μαλίτα (κλαρίνο) της Βασιλικής Αστρινίδου (βιολί και λύρα – βιολί) του Χρήστου Τρέβλα (ταμπουρά, λύρα, βιολί) Γιώργου Ψωμιάδη και Γιάννη Κουτσάκη (κρουστά).
Την επιμέλεια της μουσικής παράστασης έχει ο Γιώργος Πουλαντζακλής (λύρα, βιολί, κεμανές).

Ο Δήμος Κιλκίς καλεί τους δημότες να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον αυτό μουσικό ταξίδι στην παράδοση και στο χρόνο.  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply