Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




@@ Όταν χρωστάς σου κουρεύουν το χρέος και μετά χρωστάς περισσότερα! Πως λέγεσαι; Μη το λες φωναχτά, το ξέρουν όλοι!


@@Τι τα θέλαμε τα ΟΧΙ; ΟΧΙ είπαμε το 1940 μπήκαν οι Γερμανοί με το έτσι θέλω.
ΌΧΙ είπαμε το 2015 πάλι οι Γερμανοί έκαναν το δικό τους, αυτή την φορά βοηθούμενοι από «δικούς μας ανθρώπους(;)»







@@ Πολλά χαράτσια, εφορία, ΕΜΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα και δεν συμμαζεύεται. Σας θυμίζει τίποτε από τις ταινίες της Εμμανουέλλας!




@@ Είναι δυνατόν να πανηγυρίζεις όταν έχεις 230.000 παιδιά που «ζουν» μέσα σε απόλυτη φτώχεια;  Καλά θα ήταν να δηλώσουν προσφυγόπουλα για να μη πεινάνε τουλάχιστον. Τόση αναλγησία για τα Ελληνόπουλα που φθάνει στα όρια του ρατσισμού.


@@ Άρχισα να διαβάζω από την μέση της παραγράφου στην ιστοσελίδα του
Κ.Θ.Β.Ε. «……..σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της προσφυγιάς και της αναγκαστικής και βίαιης μετανάστευσης» και σκέφτηκα τις 500 000 σπουδαγμένα Ελληνόπουλα που με την βία εξαναγκάζουν οι κυβερνήσεις να μεταναστεύσουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Όμως ……..έκανα λάθος! Μιλούσαν για τα προσφυγόπουλα, για τα παιδιά των λαθρομεταναστών κ.λ.π.   κ.λ.π. Ας μου πει κάποιος πόσο ρατσισμό θα νοιώσουν άλλο τα Ελληνόπουλα; Λίγη ντροπή.


@@ Και άκουσα, ας ελπίσω πως είναι ψέμα, ότι κάποιο σχολείο θα εκβιάσει – ναι σωστά διαβάσατε – τους μαθητές να παρακολουθήσουν θεατρικό έργο που δεν μιλάει για τα Ελληνόπουλα προσφυγόπουλα αλλά για των εισερχομένων στην Ελλάδα παρανόμως!


@@.- Αυτές τις ημέρες έγινε καινούριο θαύμα για τους συνταξιούχους. Είχαν κάνει
τους λογαριασμούς τους που θα έδιναν τα λεφτά από την σύνταξή τους, όμως λογάριασαν χωρίς τον «νταβατζή». Τους έλλειπαν 50 ευρώ, οπότε το καφεδάκι μέρα παρά μέρα στον καφετζή, τέλος!

@@ Οι συνταξιούχοι μέχρι σήμερα έκαναν λογαριασμό, που θα διαθέσουν τα
χρήματά τους και άρχιζαν από τους φόρους, τον ΕΜΦΙΑ, την ΔΕΗ, τα ασφάλιστρα, τα φάρμακα και μετά το φαγητό και το καφεδάκι. Τώρα αναγκαστικά θα αρχίσουν ανάποδα γιατί ποτέ δεν φθάνουν για το φαγητό. Έτσι αρχίζουμε με το φαγητό, τα ρούχα, την θέρμανση, τα φάρμακα, τις μετακινήσεις, την ΔΕΗ εάν περισσέψουν και τα υπόλοιπα έτσι και αλλιώς  δεν μας τα δίνουν, τα κρατάνε χωρίς να μας ρωτάνε.


@@ Συνάδελφος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου είπε ότι «έγινα κομμουνιστής
στην εφηβεία μου και συνεχίζω». Και ο συγγραφέας και καθηγητής Πέτρος Μαρτινίδης σε άρθρο του έγραψε πως λείπει μία ενδιάμεση φράση: «έγινα κομμουνιστής στην εφηβεία μου, τότε που άρχισα να αυνανίζομαι, και συνεχίζω». Τα σχόλια δικά σας.


@@Ευτυχώς που οι δικαστές του ΣτΕ δεν καταλαβαίνουν από τις πολιτικές επιθέσεις. Φαντάζεστε στο Συμβούλιο της Επικρατείας να ήταν ο Πολάκης, η Θεανώ, η Όλγα κ.λ.π.;




@@Αυτά που είπε ο Άδωνις στην Χίο για τους κομμουνιστές, θίχτηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή αν πει κάποιος κάτι για τα γαϊδούρια θα θιγούν οι γάτες;


@@ Ο Καμμένος ακύρωσε την επίσκεψή του στην Τουρκία λόγω των Τουρκικών
αναφορών για τα Ελληνικά νησιά, θαρρείς και δεν μπορούν να έρθουν εκείνοι με τα F 16.





@@Ο Φίλης εάν και όταν γίνει ανασχηματισμός, θέλει να μείνει στο Υπουργείο
Παιδείας για να ολοκληρώσει «το έργο του». ΑΝ κάτι δεν πρόλαβε να το γκρεμίσει να του δοθεί και μια δεύτερη ευκαιρία.






Με πολύ αγάπη ΔΙΟΓΕΝΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply