Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ Ι.Ε.Κ. ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 έγινε η έναρξη του έτους κατάρτισης 2016-17 για τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) της χώρας, από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κιλκίς λειτουργεί με πλήρη πρόγραμμα κατάρτισης στις νέες ειδικότητες του Α’ εξαμήνου Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας και Βοηθός Εργοθεραπείας. Συνεχίζουν επίσης την κατάρτισή τους τα τμήματα Βοηθών Φυσικοθεραπείας (Γ’ εξάμηνο) και Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef) (Γ’ και Δ’ εξάμηνο).

Στις εγκαταστάσεις του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς (σχολ. συγκρότημα 2ο ΕΠΑΛ- Τέρμα Λεοναρδοπούλου) αλλά και σε εξωτερικούς εργαστηριακούς χώρους, φοιτούν καθημερινά περισσότεροι από 110 σπουδαστές. Η φοίτηση στις παραπάνω ειδικότητες είναι δωρεάν και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης εγγυάται το εκπαιδευτικό προσωπικό το οποίο αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες εκπαιδευτές ενηλίκων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς
στα τηλ: 2341070340 & 2341026612 Fax:23410-27105

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply