Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

  Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, μετά την είσοδο του στην Ελληνική Βουλή και στην Ευρωβουλή, διοργανώνει το πρώτο του Συ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » » » ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!! ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ..(ΕΛΛΗΝΙΚΑ). «ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ»!!!
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση



    Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι, χωρίς η Ελληνική πλευρά να προχωρά επίσημα σε απαντήσεις.
    Αυτή τη φορά, επιμένουν ξανά ότι η χώρα μας κατέχει παράνομα νησιά, συγκεκριμένα, 12 βραχονησίδες στο Αιγαίο και πέντε στο Κρητικό πέλαγος.
    Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικής ιστοσελίδας, το κόμμα CHP κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για του "υποδείξει" το "παράπτωμα" της χώρας μας.
    Ο εν λόγω αρθρογράφος ισχυρίζεται ότι την 2 Ιουνίου 2016 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος CHP έλαβε χώρα συνάντηση αξιωματούχων του υπόψη κόμματος με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Άγκυρα κ. ΛΟΥΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ.
    Σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε στον Έλληνα διπλωμάτη το θέμα της υποτιθέμενης «παράνομης κατοχής» και του επιδείχθηκαν και οι ακόλουθοι χάρτες όπου φαίνονται τα 12 νησιά-βραχονησίδες στο Αιγαίο καθώς και τα 5 στο Κρητικό Πέλαγος τα οποία διεκδικεί η Τουρκία.

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply