Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 Παραχώρηση ασθενοφόρου οχήματος στο Ε.Κ.Α.Β.
Σχετ.: α) Η υπ’ αριθμ. 17/2016 Απόφαση της 5ης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του         Δήμου Παιονίας.
         β) Το άρθρο 199 παρ. 4 του Ν3463/2006 ΦΕΚ Α’ 114.


Με την ως άνω σχετική ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παιονίας αποφασίστηκε η αποδοχή από μέρους του Δήμου, της δωρεάς ενός «Ασθενοφόρου τύπου / μοντέλου FORD Transit Custom 330 με ιατρικό εξοπλισμό και Σειριακό αριθμό WF01XXTTG1FD19387 αξίας 75.000 ευρώ, από την Ομοσπονδία Εθελοντών Σαμαρειτών Γερμανίας.
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παιονίας απεδέχθη τη δωρεά αυτή του ασθενοφόρου ώστε το τελευταίο να χρησιμοποιηθεί για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και των προσφύγων -  μεταναστών που βρίσκονται στην περιοχή μας.
Η υπηρεσία μας μέσω του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, ήρθε σε επικοινωνία με το ΕΚΑΒ το οποίο εξέφρασε διά του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Καρακατσιανόπουλου, την επιθυμία και το αίτημα για την παραχώρηση του εν λόγω ασθενοφόρου προς το ΕΚΑΒ ώστε να υπάρξει καλύτερη και αμεσότερη ανταπόκριση στην παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των πολιτών της περιοχής όπως και των προσφύγων-μεταναστών.
Ωστόσο, ανακύπτουν ζητήματα ταξινόμησης και εκτελωνισμού του ασθενοφόρου οχήματος καθώς οι Ο.Τ.Α. δεν είναι εν στενή εννοία δημόσιος φορέας ώστε να υπάγονται στο καθεστώς ατελειών από τέλη ταξινόμησης και εκτελωνισμού τα οποία βαρύνουν το Δήμο ως κύριο του οχήματος.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα ανωτέρω καθώς και τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 199 του Ν 3463/2006 «Δωρεές δημοτικών και κοινοτικών κινητών πραγμάτων, πλην χρηματικών παροχών, επιτρέπονται ύστερα από απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών του, προς το Δημόσιο, ΟΤΑ, επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, για την εκπλήρωση σκοπού, που συνδέεται με την προαγωγή των τοπικών συμφερόντων ή την άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής».
Εισηγούμεθα
Όπως αποφασίσετε για την δωρεά προς το Ε.Κ.Α.Β του ασθενοφόρου οχήματος FORD Transit Custom 330 με ιατρικό εξοπλισμό και Σειριακό αριθμό WF01XXTTG1FD19387 με την ανάληψη της δέσμευσης από το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.Β. ότι το εν λόγω όχημα
1.    Θα σταθμεύει στον υποσταθμό Ε.Κ.Α.Β. του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου.
2.    Θα χρησιμοποιείται πρωτίστως και κατά προτεραιότητα για την εξυπηρέτηση των αναγκών προνοσοκομειακής φροντίδας και διακομιδής των πολιτών και των προσφύγων-μεταναστών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παιονίας, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει την χρήση του από το συντονιστικό κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. και για έκτακτες ανάγκες αλλαχού  ανάλογα με τις περιστάσεις, τις υπηρεσιακές συνθήκες και την κατάσταση του στόλου του κατά πως κρίνει ο φορέας υποδοχής, πάντοτε στα γεωγραφικά όρια της Π.Ε. Κιλκίς.
3.    Το όχημα θα φέρει επί του αμαξώματος σε ευκρινές σημείο το όνομα και το λογότυπο του δωρητή (Δήμος Παιονίας).
4.    Θα διοργανωθεί σεμνή τελετή παραλαβής και παράδοσης του οχήματος μερίμνη του Δήμου Παιονίας, στην οποία θα μετάσχει και εκπρόσωπος του Ε.Κ.Α.Β.


Ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Παιονίας


         Θεμιστοκλής Θ. Ανθρακίδης

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ 4η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2016

Για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και  προκειμένου να υλοποιηθούν αποφάσεις που έχουν ήδη παρθεί, απαιτείται τόσο η ενίσχυση ορισμένων Κ.Α του προϋπολογισμού, όσο και η δημιουργία νέων Κ.Α. ως εξής:
1. Ενίσχυση του Κ.Α. 00.6492.000 (Δικαστικά και εκτέλεση Δικαστικών αποφάσεων) με ποσό 75.000 euro.
2. Ενίσχυση του Κ.Α. 30.6211 (Αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος αντλιοστασίων αποπλημμύρισης Αρτζάν – Αματόβου ) με ποσό 20.000 euro.
3. Δημιουργία νέου Κ.Α. με τίτλο «Συμμετοχή για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της “Αξιούπολη Α.Ε.” με ποσό 12.000 euro.
4. Δημιουργία νέου Κ.Α. με τίτλο «Καθαρισμός καναλιού διαύλου Αξιού» με ποσό 24.800 euro.
5. Δημιουργία νέου Κ.Α. με τίτλο «Ανάθεση υπηρεσιών τεχνικού και χρηματοδοτικού συμβούλου για ανακεφαλαιοποίηση παλαιών δανείων του Δήμου» με ποσό 18.600 euro.
6. Δημιουργία νέου Κ.Α. με τίτλο «Μελέτη διερεύνησης αναγκών και χρηματοδοτικών πηγών για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης σε τοπικό επίπεδο»  με ποσό 4.960 euro.  




                                                          Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
                            ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

                                             ΚΑΠΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply