Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΚΟΥ ΕΝΣΤΟΛΕ ΕΛΛΗΝΑ...
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΑΚΟΥ ΕΝΣΤΟΛΕ ΕΛΛΗΝΑ...
Μου ζητήθηκε ...κάποτε.... ( ήμουν φοιτήτρια} από τον καθηγητή μου Γ.Μανωλακη να κάνω μια διατριβή, μιας οποίας-δήποτε τάξης , που θα αφορούσε ένα ανθρώπινο δυναμικό ...
Μέσα λοιπόν στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές,τα πράγματα είναι απλά .Αποφάσεις και διαταγές από άνω , εκτέλεση και υπακοή από τα κάτω ...
Ένα κάθετο ιεραρχικό σύστημα (ανώτερος-κατώτερος),όπου εδώ δεν υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο του σκέφτεστε , αφού τα πάντα ορίζονται σε μια ομοιόμορφη στρατιωτικού τύπου πλατφόρμα ..
Στην εκπαίδευση, δεν είναι φοίτηση εφόσον είναι εσώκλειστος, δεν υπάρχει διαδραστικότητα, από την ένταξη στο στρατιωτικό σώμα ,έχει αφαιρεθεί παντελώς η πρωτοβουλία εκτελείς διαταγές ..
Άρα: δεν υπάρχει η φυσική αντίδραση του δέκτη,ως προς το *ερέθισμα που του δίνεται κάθε φορά .. γιατί ο όποιος δηποτε αντίλογος δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να εκφραστεί,διότι υπάρχει η τιμωρία
.Βεβαια έχει προβλεφθεί που και πότε, θα *χρησιμοποιηθει και που θα εκτονωθεί ...ΠΧ σε κρατητήρια , σε κοινωνικές αναταραχές.. σε διαδηλώσεις σε μετανάστες σε στρατιωτικές ασκήσεις, κάπου εκεί στο κοινωνικό περιθώριο..
Αρα: δεν μιλάμε για μάθηση αλλά για καθαρή εκπαιδευτική προπαγάνδα,αφού ο σκοπός είναι το άτομο να εκτελέσει ένα συγκεκριμένο καθήκον ..
Γιαυτο, αυτήν η τάξη των των ατόμων αυτών λέγονται και επίσημα, *όργανα του κράτους γιατί δεν είναι άτομα με την ιδιότητα κάποιου επαγγέλματος αλλά εκτελεστικά όργανα..
Γιαυτό λοιπόν σκέψου ποιος ήσουνα ,ποιος είσαι,και ποιος θέλεις να γίνεις;
Σκέψου την ελευθερία σου μιας και σήμερα σε έχουν μηδενίσει !!
Οι αρχηγοί σου σε πρόδωσαν , δεν σε χρειάζονται πλέων!! έχουν προσλάβει και πληρώνεις και εσύ, τους 50.000χιλ εισαγόμενους δολοφόνους Blackwait {ευρωστρατο} που μπορεί να σε σκοτώσουν κιόλας ,να σε αφανίσουν !!
Ας σταθούμε λοιπόν ο ένας δίπλα στον άλλον χέρι-χέρι πολίτες και ένστολοι διμηουργωντας σχέσεις που πραγματικά βρίσκουμε μέσα μας και όχι όπως μας δίνονται σε καλούπια...
Ας δημιουργησουμε ρήγματα σ,ένα βίαιο αποξενωμένο κόσμο και ας γίνουν οι σχέσεις μας *θεμέλια για μια ελεύθερη κοινωνία ,για μια ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ!!
Μπορεί να είμαστε από διαφορετικό μετερίζι,από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις όμως μας ενώνουν περισσότερα ,από όσα μας χωρίζουν!!!
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!! ΠΑΜΕ!!
Με βαθύτατη εκτίμηση

Κωνσταντινιά Ντέμου "Μακεδονισσα"

Απο το facebook

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply