Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ ! 3.500 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ !
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Του απεσταλμένου μας στο Κιλκίς: Χασάν Καραχασάν

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Kilkis Web TV, είναι ζήτημα λίγων ημερών για να ανακοινωθεί και επίσημα η έλευση για μόνιμη εγκατάσταση πέντε μεγάλων Ελληνικών ομίλων στη Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχωρίου στο Κιλκίς !
Μετά από σκληρές, επίπονες, επίμονες, μεθοδικές κινήσεις, μα κυρίως με ομόνοια για το καλό του Κιλκίς, καταφέραμε να τους πείσουμε να μεταγκατασταθούν και να επενδύσουν στο νομό μας.
Τα εύσημα φυσικά πρέπει να πάρουν οι βουλευτές μας από όλα τα κόμματα, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, η τοπική αυτοδιοίκηση με Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας, Επιμελητήριο και φυσικά η τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, η οποία ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο ή τρικλοποδιά που προέκυπτε από κάποιους Αθηναίους που δεν έβλεπαν με καλό μάτι την πρόοδο του Κιλκίς.
 Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της πόλης που δεν θέλει να αναφερθεί το όνομά του λόγω σεμνότητας, ανέφερε στο Kilkis Web TV : " Βλέπαμε ότι το Κιλκίς τα τελευταία χρόνια  κατέρρεε σε όλα τα επίπεδα. Παρακμή, ανεργία, κλείσιμο επιχειρήσεων, ανεξόφλητα δάνεια αγροτών και κτηνοτρόφων του νομού, φυγή των νέων του Κιλκίς στο εξωτερικό και τόσα άλλα. Εμείς εκλεχτήκαμε ή διοριστήκαμε για το καλό του λαού μας και όχι για την πάρτη μας..."
Σε αυτό το σημείο θα έπεφτε το μικρόφωνο από τα χέρια του ρεπόρτερ από τα γέλια με αυτά που άκουγε, αλλά κρατήθηκε για να δει που θα καταλήξει ο μπαγάσας ο βολεμένος....
Και συνέχισε ο σεμνός βολεμένος αξιωματούχος : " Το μόνο καλό που είδαμε τον τελευταίο καιρό ήταν η έλευση 50.000 μουσουλμάνων για μόνιμη εγκατάσταση στο νομό μας. Επιτέλους θα φρεσκαριστεί ο νομός μας, με νέο κόσμο, με ανοιχτόμυαλους ανθρώπους και νέες τάσεις ειδικά στο σεβασμό προς τη γυναίκα, την επιχειρηματικότητα κ.α. Όχι σαν τους οπισθοδρομικούς τους Χριστιανούς..."
 Και συνέχισε ακάθεκτος ο βολεμένος: " Έτσι παραμερίσαμε προσωπικές φιλοδοξίες, ξεχάσαμε τις ιδεολογικές διαφορές, ήρθαμε σε ρήξη με το κατεστημένο του Αθηνοκεντρικού κράτους και ρισκάραμε να χάσουμε την καρέκλα της εξουσίας για το καλό των πολιτών μας και του τόπου μας. Του περήφανου Κιλκίς..."
Ντόινγκ !!! Και πάρε κάτω τον ρεπόρτερ με αυτά που άκουγε !
Τέλος πάντων, οι πέντε όμιλοι που θα μεταγκασταθούν στο Κιλκίς αποτελούνται κυρίως από το χώρο της αρτοβιομηχανίας, των γαλακτοκομικών και της επεξεργασίας των κρεάτων, αφού ο νομός Κιλκίς παράγει κυρίως τις πρώτες ύλες για αυτά τα προϊόντα.
  Είναι ο Όμιλος ELBISCO ( Αλλατίνη, Κρις-Κρις, Elite) και o Καραμολέγκος, με είδη αρτοποιείας και ο Παπαδόπουλος και πάλι με παρόμοια είδη όπως μπισκότα κτλ, η ΦΑΓΕ από το χώρο των γαλακτομικών και ο Φλωρίδης ( όχι ο πρώην βουλευτής) από το χώρο του κρέατος.
Τους πείσαμε να αφήσουν την Αθήνα που εδρεύουν μέχρι σήμερα, αφού εδώ έχουν άπειρα οικονομικά προνόμια και επιδοτήσεις λόγω παραμεθορίου, ο δήμος θα τους παραχωρήσει δωρεάν τη γη στο Σταυροχώρι, αλλά και θα πριμοδοτήσει το ενοίκιο στους  500 Αθηναίους διοικητικούς και τεχνικούς υπαλλήλους που θα μετακομίσουν αναγκαστικά στο Κιλκίς, ενώ δεν θα πληρώνουν δημοτικά τέλη για 10 χρόνια ! 
Οι υπόλοιποι ( Επιμελητήριο, βουλευτές, τοπική επιτροπή Συριζα κτλ) θα βοηθήσουν με οποιοδήποτε ηθικό και οικονομικό τρόπο, ώστε να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα οι νέοι επενδυτές αλλά και οι εργαζόμενοί τους στη νέα τους ζωή στο Κιλκίς.
Βασικός όρος τα νέα κτίρια να ανεγερθούν από Κιλκισιώτες εργολάβους και συνεργεία, τα  υλικά θα είναι αποκλειστικά από το νομό, από ντόπια εργοστάσια όπως η Alumil, Klemman, τούβλα από Παντελεήμωνα κτλ
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Kilkis Web TV, στο παραπέντε κόντεψε να τιναχτεί η συμφωνία στον αέρα, όταν έθεσε βέτο η υπουργός κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, λέγοντας πως δεν υπογράφει αν δεν προσληφθούν άμεσα και 800 λαθρομετανάστες από το hotspot N. Καβάλας, αλλά και Αφγανούς από την Ειδομένη. Αυτή η υπέροχη Συριζέα φιλάνθρωπος είπε νευριασμένη και με το δίκιο της βέβαια: " Δεν ντρέπεστε λίγο βρε τεμπελχανάδες Έλληνες που τα θέλετε όλα δικά σας.Όλα εσείς τα έχετε. Φασίστες έ φασίστες εθνικιστές Ελληναράδες που ρουφάτε το δίκιο του εργάτη από Αλγερία, Μαρόκο και Αφγανιστάν"

Τότε ένας από τους Κιλκισιώτες φώναξε: "Παλαλώθες κυρά Τασία; Θέλτς  να πέρτς αβούτους που κιεν τεμέτερον παιδία?  Κι εμείς ντο θα φτάμε. Γιαδούρε θα ζουλίζομε? Τότε έλα να περτς και τα κάκαλαμ τσαμουροχτισμέντσα" !

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply