Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ ) ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΑΥΓΕΝΑΚΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης παραβρέθηκε χθες το βράδυ στην ετήσια πολιτική εκδήλωση της ΝΟ. ΔΕ. ΝΔ Νομού Κιλκίς.
Συναντήθηκε και είχε συνεργασία με τον επίσημο καλεσμένο της εκδήλωσης Αναπληρωτή Γραμματέα του κόμματος κ. Ελευθέριο Αυγενάκη  - Βουλευτή Ν. Ηρακλείου.
Στο επίκεντρο της συνεργασίας τους οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος την διεύρυνση της ΝΔ με στελέχη από άλλους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου όπως ετέθη άλλωστε και από τον νέο Πρόεδρο κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Ο κ. Καζαντζίδης σε συνεννόηση και αγαστή συνεργασία με τον κ. Αυγενάκη οριστικοποίησαν συνάντηση με τα εν λόγω στελέχη στη Θεσσαλονίκη.

Η πρωτοβουλία αυτή του κ. Καζαντζίδη χαιρετίσθηκε από τον κ. Αυγενάκη και σήμερα το πρωί ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος είχε σειρά επαφών με τα στελέχη του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης τα οποία και συμφώνησαν στην προσχώρηση τους στην ΝΔ η οποία θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησης του συνεδρίου του κόμματος στα τέλη Απριλίου.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply