Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




'Ηταν μια μεγάλη βραδιά! Ο χορός του Κιλκισιακού τη Πέμπτη 24 Μαρτίου στο κέντρο "ΘΕΑΤΡΟ" ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού πραγματικά έγινε το αδιαχώρητο!
Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ποντιακής γενιάς Ματθαίος Τσαχουρίδης έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ ξεσηκώνοντας το πλήθος, με τους Κιλκισιώτες, αλλά και ανθρώπους από τις γύρω πόλεις να δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους και την αγάπη τους στη μεγάλη ομάδα της πόλης!
Μαζί του στο λαϊκό πρόγραμμα ο Μιχάλης Καλαϊτζίδης και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Βαλσαμίδης που με τα τραγούδια τους ανέβασαν τη διασκέδαση στα ύψη!
Φυσικά από μια τέτοια γιορτή δεν μπορούσαν να λείψουν και οι βραβεύσεις. Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Στέφανο Λαΐδη, που συνεχίζει και μέσω της επιχείρησής του να στηρίζει την ομάδα της καρδιάς του.
Βραβεύθηκε επίσης ο ιατρός Χρήστος Λυρτζής, που όποτε του έχει ζητηθεί βοηθά σε όλα τα επίπεδα τον Σύλλογο.
Ο μεγάλος χορηγός του Κιλκισιακού η εταιρία SONOCO δε μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή, με τον κ. Τσακιρίδη να υπόσχεται πως και την επόμενη χρονιά θα βρίσκονται στο πλευρό μας.
Ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης, που από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμήθηκε και ένας φίλαθλος της ομάδας. Φέτος ήταν η σειρά του κ. Δημήτρη Ανθρακίδη που δεκαετίες ολόκληρες βρίσκεται στο πλευρό του Κιλκισιακού στα γήπεδα όλης της χώρας.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, οι αντιδήμαρχοι Αικατερίνη Ζιούτα, Άκης Πιπερίδης, Αιμίλιος Νικολαΐδης και Αντώνης Μανουσαρίδης, οι Βουλευτές Γεώργιος Γεωργαντάς και Θεόδωρος Παραστατίδης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, και αντιπροσωπεία από την ΕΠΣ Κιλκίς.









About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply