Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΤΗΤΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι της Ειδομένης: Ζητούν προστασία για την ζωή και την περιουσία τους από τους λαθρομετανάστες
Την παρέμβαση της εισαγγελίας Κιλκίς, προκειμένου να προστατευθούν οι περιουσίες κατοίκων της Ειδομένης, θα ζητήσει αύριο η τοπική κοινότητα σε συνάντηση που θα έχει η πρόεδρός της Ξανθούλα Σουπλή με την εισαγγελέα Κιλκίς. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της για τα όσα βιώνουν οι ντόπιοι κάτοικοι. «Η κατάσταση είναι πλέον εκρηκτική. Όσοι δεν μπορούν να περάσουν από την ουδέτερη ζώνη στην ΠΓΔΜ, βρίσκονται “εγκλωβισμένοι” εδώ και 13 μέρες στην περιοχή μας και έχουν αρχίσει να δημιουργούν προβλήματα στο χωριό που αριθμεί μόλις 50 σπίτια».
Περιγράφοντας την κατάσταση, τονίζει ότι έχουν σημειωθεί κρούσματα κλοπών από αυλές σπιτιών («κλέψανε ακόμη και φιάλη υγραερίου», λέει χαρακτηριστικά), ενώ σε μια περίπτωση λαθρομετανάστες διέρρηξαν σπίτι, το οποίο ιδιοκτήτες επισκέπτονται κυρίως τα Σαββατοκύριακα. «Φωνάξαμε την αστυνομία για να επιληφθεί του γεγονότος ενώ βλέπουμε συνέχεια να ξηλώνουν ακόμα και ξύλινα περβάζια για να τα κάψουν και να ζεσταθούν» τονίζει η κυρία Σουπλή, προσθέτοντας ότι οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού είναι τρομοκρατημένοι και ζητούν παρέμβαση από την εισαγγελία.
«Πολλές φορές, λαθρομετανάστες μεθούν και μπαίνουν στις αυλές ζητώντας φαγητό και τουαλέτα» αναφέρει χαρακτηριστικά ζητώντας από την κυβέρνηση να δοθεί άμεσα μια λύση στο θέμα αυτό. Εννοείται, φυσικά, ότι η κραυγή αγωνίας των κατοίκων της Ειδομένης δεν πρόκειται να παίξει, έστω και ελάχιστα, στα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν με τον πλέον διαστρεβλωτικό τρόπο την κατάσταση. Οι γνωστές εικόνες των δυστυχισμένων γυναικόπαιδων των λαθρομεταναστών θα συνεχίζουν να περνούν από τα τηλεοπτικά κανάλια και τις φωτογραφίες των εφημερίδων, αλλά το δράμα των κατοίκων της Ειδομένης, οι οποίοι βλέπουν την περιουσία τους να απειλείται, θα μείνει βουβό και χωρίς ενημέρωση.

Τέτοιες ειδήσεις βρίσκονται εκτός κλίματος «πολιτικής ορθότητας» και χαλούν την συντονισμένη προσπάθεια καλλιέργειας «αντιρατσιστικής» και πολυπολιτισμικής συνείδησης απ΄όλους αυτούς που εκ του ασφαλούς φωνάζουν «καλοδεχούμενοι οι μετανάστες». Αρκεί, βεβαίως, οι μετανάστες να μη μένουν δίπλα τους ή πολύ περισσότερο να μη μπαίνουν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια….
Γιώργος Μάστορας

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply