Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΝΥΧΤΏΣΕΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες.
Πολλές φορές, ξέρω, είναι πιο οδυνηρό να γράφει κάποιος την αλήθεια από τον να γράφει ένα ωραιοποιημένο ψέμα.
Τον τελευταίο καιρό έχουν γραφεί, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, έχουμε δει στις τηλεοράσεις και έχουν ακουστεί τόσα πολλά για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ειδομένη και φυσικά  για τους λαθρομετανάστες. Κανέναν όμως δεν άκουσα, δεν είδα, δεν κατάλαβα να ενδιαφέρεται για τους κακόμοιρους κατοίκους του χωριού Ειδομένη.
Όλη βρίσκουν έναν καλό λόγο να που για αυτούς του ταλαιπωρημένους ανθρώπους, είτε πρόσφυγε, είτε οικονομικούς μετανάστες, είτε λαθρομετανάστες είτε λαθροεισβολείς. Κανένας όμως δεν μίλησε για τους φοβισμένους,  τους δεινοπαθούντες κατοίκους του οικισμού.
Σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου έμελλε να μιλήσω με κατοίκους του χωριού πλέον και όχι μόνο με πρόσφυγες.
Μετά την επίσκεψη της kilkiswebtv, την Πέμπτη το βράδυ, στους καταυλισμούς των προσφύγων είδα μόνον νέα παλληκάρια και ελάχιστες νεαρές μουσουλμάνες,  ηλικίας από 18 ετών έως και 28 ετών περίπου και είπα πως με θυμίζει Κέντρο νεοσυλλέκτων, ο καταυλισμός.  Κάποιοι με κατηγόρησαν και είπαν πως τα παιδιά εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν.
Σήμερα μαθαίνω πως οι οικογένειες που είχαν μικρά παιδιά έχουν επιστρέψει στην Αθήνα με λεωφορεία, τα εισιτήρια των οποίων πληρώθηκαν  από τον ΟΗΕ.  Έχουν μείνει ελάχιστα μικρά παιδιά τα οποία εντός των προσεχών ωρών ή και ημερών θα μεταφερθούν.
Στην αρχή όμως είπα ότι θα αναφερθώ σε αυτά που βιώνουν οι κάτοικοι της Ειδομένης.
Κανένας φυσικά δεν θα σας πει ότι λαθρομετανάστες μπήκαν σε σπίτι διά της βίας και στην μέση του δωματίου έκαιγαν ρούχα για να ζεσταθούν!!!!!
Κανένας δεν θα σας πει ότι ενώ οι Μουσουλμάνοι δεν επιτρέπεται να πίνουν, τα βράδια στο καφενείο του χωριού πίνουν, μεθούν και σπάνουν μπουκάλια!! Και φυσικά φεύγουν «λιάρδα» όπως χαρακτηριστικά μου είπαν.
Κανένας δεν θα σας πει ότι μουσουλμάνες βγάζουν τις μαντήλες τους και ανεβαίνουν επάνω στα τραπέζια και χορεύουν τσιφτετέλι (χορό της κοιλιάς)!!!
Κανένας δεν θα σας πει ότι οι λαθρομετανάστες κλέβουν ξύλα από τις αποθήκες των ανθρώπων που ζουν κάτω από συνθήκες εκφοβισμού και απειλής σε περίπτωση αντίστασης!!!
Τέλος να σας πω πως ο σκουπιδότοπος έχει πλέον όνομα: «Σκουπιδότοπος η Ειδομένη». Ποιος να νοιαστεί; Τι να κάνει και ο Δήμος που δεν έχει ούτε μία; Οι «σπουδαίοι» των Αθηνών  (όπως θα λέγαμε «οι μοιραίοι» των Αθηνών) έρχονται μόνο  να μας πάρουν και αυτό ακόμη το οξυγόνο που αναπνέουμε ή έρχονται να προσθέσουν και άλλα δεινά στον Νομό μας π.χ νέοι καταυλισμοί στον Νομό Κιλκίς.
Ξέρετε κανέναν που νοιάζεται για εμάς; 
Ίσως είναι τα λιγότερα που μπορώ να σας μεταφέρω αυτήν την στιγμή.
Καλή σας ημέρα  30 /11/15

Για την kilkiswebtv Θεόφιλος Κυριακίδης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply