Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμεν
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μέχρι το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2015 αναμένεται να έχει ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με τα προαπαιτούμενα μέτρα για την αξιολόγηση του προγράμματος,  η συζήτηση του οποίου ξεκινά σήμερα στη βουλή.
Κατόπιν συνεννοήσεων με τα κόμματα, όπως ανέφεραν αρμόδιες κοινοβουλευτικές πηγές, το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ημερών όσον αφορά την διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου έχει ως εξής:
Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου εισάγεται με την μορφή του επείγοντος προς επεξεργασία στις τρεις συναρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές διαδικασία που θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.
Στην Ολομέλεια θα εισαχθεί την Πέμπτη το μεσημέρι και η συζήτησή του θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί ενώ αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι το βράδυ.
Τυχόν «οριακές αλλαγές» στον προγραμματισμό αυτό μπορεί να προκύψουν κατά την Διάσκεψη των Προέδρων που αναμένεται να συγκληθεί για πρώτη φορά, μετά την ανάδειξη του νέου Προεδρείου της Βουλής, νωρίς το πρωί της Τρίτης 13 Οκτωβρίου, αλλά σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές δεν αναμένονται ουσιώδεις αλλαγές. 
Ήδη συγκροτήθηκαν με τη νέα τους σύνθεση οι μόνιμες διαρκείς κοινοβουλευτικές Επιτροπές και εξέλεξαν τα προεδρεία τους, προκειμένου να ξεκινήσει κανονικά η νομοθετική εργασία του Κοινοβουλίου. Όπως ανέφεραν σχετικά αρμόδιοι παράγοντες «είναι έτοιμα προς κατάθεση πολλά νομοσχέδια».
tovima.gr


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply