Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ Π. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΟΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΘΈΜΑΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ (;)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 




Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκαν σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης -βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς, η βουλευτής Κοζάνης ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, ο γραμματέας προγραμματισμού ΝΔ Δημήτρη Παπαγγελόπουλος, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ν. Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο.

        Στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη-με τη συμμετοχή και της  περιφερειακής συμβούλου Νατάσας Σωτηριάδου- τέθηκαν θέματα που σχετίζονται με στοχευμένες παρεμβάσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν ώθηση στην αναπτυξιακή δυναμική της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

        Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε σε θέματα καίριας σημασίας όπως  έργα οδοποϊίας ,τμήματα των οδικών αξόνων που συνδέουν την Ελλάδα με την Ευρώπη,  καθώς και έργα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα με έμφαση σε καλλιέργειες που μπορούν – βάσει των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής – να αναπτυχθούν και να αποτελέσουν πηγή εισοδήματος για τους πολίτες.

        Εμφαση, επίσης, δόθηκε στο έργο της σύνδεσης της ΒΙΠΕ Κιλκίς με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, τα οφέλη του οποίου θα είναι πολλαπλά. Και τούτο διότι,  με τη σύνδεση αυτή η ΒΙΠΕ Κιλκίς θα αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στο εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, αλλά κυρίως στα λιμάνια Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, ενώ ανοίγει η πρόσβαση προς τα δυτικά Βαλκάνια, δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης για τη βιομηχανική περιοχή. -

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply