Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ; (ΑΠΟΨΕΙΣ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σαν ενεργός πολίτης και όχι ως δημοσιογράφος, θα προσπαθήσω να αναλύσω κάποια λόγια του Πρωθυπουργού που είπε κατά την ομιλία του και την συνέντευξη που έδωσε στην ΔΕΘ, τις τελευταίες ημέρες..

Επιβεβαίωσε την προσπάθεια αποϊδεολογικοποίησης  της Νέας Δημοκρατίας καθιστώντας αυτήν μια κυβέρνηση ως να ήταν μία Α.Ε. με μάνατζερ το ίδιο και τους Υπουργούς, Υφυπουργούς και βουλευτές, ως υπαλλήλους του. Θαρρείς  και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα προσωπικό του κόμμα με προσωπικό μηχανισμό εξουσίας!

Είπε πως δεν χρησιμοποιεί δεξιόμετρο ή αριστερόμετρο και τον ενδιαφέρει το κόμμα του να μείνει στην εξουσία όσο το δυνατό περισσότερο ( να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα, όπως είπε χαρακτηριστικά, δηλαδή να μείνει ο ίδιος πρωθυπουργός όσο γίνεται παραπάνω με κομμουνιστές, με Σοσιαλιστές και με Κεντρώους κ.λ.π.). Υπογράμμισε ότι η σημερινή Νέα Δημοκρατία εκφράζει όλο το πολιτικό φάσμα από την Δεξιά έως την Κεντροαριστερά! (Όπως βλέπουμε στην Κυβέρνηση έχει από ΚΚΕ – πρώην Γ.Γ ΚΝΕ- έως την Δεξιά(;) (εμείς θα λέγαμε τους διεφθαρμένους δεξιούς, που αλλάζουν κόμματα σαν τα βρακιά τους, φθάνει να γίνουν Υπουργοί και Υφυπουργοί και μελλοντικά να είναι στην λίστα).

Είπε επίσης: «θα προκαλέσω εκλογές όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη του λαού!»  Δηλαδή κύριε Μητσοτάκη, είστε έτοιμος να πάρετε πίσω:

 τον κατάπτυστο  εργασιακό νόμο;

Να σχίσετε τις τρεις νέες συνθήκες με τα Σκόπια ή Vardarska Banovina;

Να  μη νομιμοποιήσετε τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων όπως απαιτούν 160 προσωπικότητες της Ελλάδος;

Να σταματήσετε τους εκβιασμούς και τις απειλές σε αυτούς που αντιστέκονται, δηλ. στους αντιεκβιαστές;

Θα σταματήσετε  το κυνηγητό των Ορθόδοξων Χριστιανών με το πρόσχημα του εμβολιασμού;

Θα στείλετε όλους τους λαθρομετανάστες πίσω, όπως υποσχεθήκατε προεκλογικά;

ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ ,ΘΑ

Πρέπει να σας ενημερώσουμε πως ανταγωνίζεστε τον προκάτοχό σας πρωθυπουργό στο, άλλα είπα και άλλα κάνω ή «πρωθυπουργός  είμαι, ότι θέλω κάνω».

Όχι κύριε Μητσοτάκη, ότι και να υποσχεθείτε δεν θα σας πιστέψουμε γιατί μας κοροϊδέψατε και υφαρπάξατε την ψήφο μας. Γιατί είστε αναξιόπιστος, ακόμη και αν πάρετε πίσω όλα τα παραπάνω

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973

ΕΚ ΠΟΝΤΟΥ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply