Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΛΟΥΚΑ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Από τις πλέον επιτυχημένες επιλογές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου της φετινής σεζόν η ταινία ‘’Λούκα’’, τρυφερή και συνάμα διασκεδαστική, συγκίνησε το παιδικό κοινό που αιτήθηκε, όπως συμβαίνει πάντα με όλες τις ποιοτικές παραγωγές, την επανάληψή της.

Ο Δήμος Κιλκίς ανταποκρίνεται θετικά στην πρόταση και οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν ξανά στη μεγάλη οθόνη του ‘’Δημητρίου Ζωηρού’’ τις περιπέτειες του Λούκα και του φίλου του Αλμπέρτο στο παραθαλάσσιο χωριό της ιταλικής Ριβιέρας!

Με ώρα έναρξης στις 21:00 ο Λούκα επαναπροβάλλεται στο Θερινό Κινηματογράφο την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου καθώς και την Πέμπτη 2, την Παρασκευή 3 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου. 

Η υπόθεση    
Ο Λούκα είναι ένα τερατάκι που ζει στον βυθό μαζί με τους γονείς και τη γιαγιά του. Περνάει τις μέρες του ως βοσκός ψαριών και συλλέγει αντικείμενα που έχουν χαθεί από τους ανθρώπους, αφού κρυφή επιθυμία του είναι να βγει κάποια μέρα στη στεριά. Όταν τα καταφέρνει, γνωρίζει τον Αλμπέρτο, ένα άλλο αγόρι που σύντομα αποδεικνύεται πως είναι επίσης ένα θαλάσσιο τερατάκι. Οι δυο τους γίνονται καλοί φίλοι και περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Οι γονείς του Λούκα δεν αργούν να ανακαλύψουν πως εκείνος βγήκε στη στεριά και για να τον τιμωρήσουν αποφασίζουν να τον στείλουν μακριά. Έτσι οι δύο φίλοι αποφασίζουν να πάνε προς την πόλη και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν μία βέσπα που θα τους πάει σε μακρινά μέρη, μακριά από όλους.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply