Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΤΣΟΥΚΑΤΟ-ΜΑΝΤΕΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ!..
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ομάδα άτυπη ομάδα επικοινωνιολόγων που εργάζεται κάτω απο την στενή εποπτεία “ειδικού” Υπουργού διενεργεί κρυφή δημοσκόπηση με σκοπό να διαπιστώσει τη στάση της κοινής γνώμης στο ενδεχόμενο υπουργοποίησης η ανάληψης καθηκόντων στον ευρύτερο κρατικό τομέα από τον Θόδωρο Τσουκάτο,κατ αρχήν και ενδεχομένως και τον Τάσο Μαντέλη.Για τον τελευταίο ειδικά αναζητείται “φόρμουλα” ανάληψης καθηκόντων σε πόστο που σχετίζεται με εταιρεία κοινής ωφέλειας γύρω από την ενέργεια.

Η ομάδα ενθαρύνθηκε σφόδρα από τα πρώτα ευρήματα που προέκυψαν σε ταχύτατη δημοσκόπηση για την υπουργοποίηση του Ελληνοκύπριου Στυλιανίδη περί του οποίου δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις πέρα από το πρωτοσέλιδο της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”:

Ο  επικεφαλής του τομέα τεκμηρίωσης σκανδάλων της Νέας Δημοκρατίας και π΄ρωην υπουργος Νίκος Νικολόπουλος μας είπε ότι “εφριξε με την πληροφορία ότι κάποια αρχιερατικά κέντρα της διαφθοράς προωθούν συστηματικά το ξέπλυμα των περισσότερων από τα εξαπτέρυγα της περιόδου Σημίτη,αλλά δεν εκπλήσσεται δεδομένου ότι στη Δικαιοσύνη ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις να ξεπλύνει μεγάλα σκάνδαλα με διαδικασίες “φαστ τρακ” ,ώστε να μπουν παρασκηνιακά ή στο προσκήνιο στις ομάδες υποδοχής των χρημάτων που θα έρθουν από την Ευρώπη”.





Για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη δυσφορία η ομάδα επικλοινωνιολόγων αποφάσισε να μετακινηθούν στην κρατική τηλεόραση στελέχη των ΜΜΕ επιρροής Αλαφούζου,ώστε ΣΚΑΙ και κρατικά ΜΜΕ να συντονίσουν την θετική προβολή των πεπραγμένων της κυβέρνησης.

Τα πρώτα αποτελέσματα: μια χαρούμενη παιδική παρέα που μιλάει για το τι κάνουν μεταξύ τους,πόσο θαυμάζει  και αρέσει ο ένας τον άλλο χλιμιντρίζοντας με ερωτικά υπονοούμενα στον αέρα,πιάνοντας τις κοιλιές τους για να δείξουν ότι οι μπάμιες αρέσουν  σε μερικούς,αλλά όχι σε όλους και διάφορα άλλα που θυμίζουν τι θα έβλεπαν οι θεατές στις τηλεοράσεις τους την εποχή του Καλλιγούλα,αν δεν τις έκλεινε με απεργία διαρκείας ο…Μπιρσίμ!

Ιδιαίτερα αυτή την εποχή τα χρειάζονται αυτα τα ΜΜΕ ,καθώς ΜΜΕ της επιρροής Μαρινάκη επιτίθενται ήδη στην κυβέρνηση,η οποία γνωρίζει ότι ο επιχειρηματίας Μαρινάκης είναι δυσαρεστημένος καθώς περίμενε άμεση δικαστική υποστήριξη σε υποθέσεις του και δεν την έχει,ενώ την έχουν με πολύ προκλητικό τρόπο πρωταγωνιστές άλλων μεγάλων σκανδάλων…



Ο Νίκος Νικολόπουλος μας  επεσήμανε τις εξελίξεις στο μέγα σκάνδαλο της ΕΡΓΟΣΕ και μας είπε ότι έστειλε μια επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην οποία του επισημαίνει μεταξυ άλλων και τα εξής:

“Κυριάκο μου, σε έχουν ενημερώσει ότι αυτά που γίνονται στην ΕΡΓΟΣΕ δεν γίνονται ούτε στην Κολομβία;

Είσαι ήδη ενήμερος πολλάκις για τα τεκταινόμενα στην ΕΡΓΟΣΕ με την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος μέσω των κοινοβουλευτικών μου παρεμβάσεων από το 2015. Εκεί στην ΕΡΓΟΣΕ όμως δεν βάζουν μυαλό, ούτε με το πρόστιμο των 2.423.816,72€ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, βάσει του υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου έγγραφο 457/8-2-2019 έγγραφο της ΕΔΕΛ, ούτε με το πρόστιμο των 16.289.917,77€ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, βάσει του υπ’ αριθμού πρωτοκόλλου 6337/22-6-2021 εγγράφου του Υπουργείου, με το οποίο διαβίβασε το έγγραφο της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Εγώ Κυριάκο, γράφω πάντα με αποδείξεις και ντοκουμέντα από το 2015.

Όπως σε έχω ενημερώσει, το Φεβρουάριο του 2019, η ΕΔΕΛ επέβαλε το πρόστιμο των 2.423.816,72€ στην ΕΡΓΟΣΕ επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για κακοδιαχείριση και συγκεκριμένα γιατί οι μελέτες δεν φέραν την υπογραφή του παρόχου δάνειας εμπειρίας. Αποτέλεσμα αυτού, η αποξήλωση του εξοπλισμού που δεν έφερε την υπογραφή του παρόχου δάνειας εμπειρίας και η αντικατάστασή του με πιστοποιημένο εξοπλισμό που θα έφερε την υπογραφή του παρόχου δάνειας εμπειρίαςALSTOM.

Δες όμως Κυριάκο τι συμβαίνει στην ΕΡΓΟΣΕ με τον εκεί 37χρονο «άριστό σου» και τον εκεί διαχρονικό «δικτυωμένο» 57άρη συνεργάτη του, διορισμένο από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Αφού έχει επιβληθεί το πρόστιμο των 2.423.816,72€ το Φεβρουάριο του 2019 για τους ανωτέρω λόγους που σου εξήγησα, ένα χρόνο μετά, τον Οκτώβριο του 2019, στο ημερολόγια του έργου της σύμβασης 717 αναγράφεται για το τμήμα Οινόη – Τιθορέα «ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ HIMax Σ.Σ.ΤΑΝΑΓΡΑΣ, ΕΛΕΩΝΑ, ΘΗΒΑΣ, ΣΦΙΓΓΑΣ, ΑΛΙΑΡΤΟΥ 7 ΑΛΑΛΚΟΜΕΝΩΝ».



Δηλαδή, η ΕΡΓΟΣΕ, παρόλο το πρόστιμο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και αφού ήξερε από τον Φεβρουάριο του 2019 ότι θα αποξηλώσει τον εξοπλισμό HIMax που δεν έφερε την υπογραφή του παρόχου δάνειας εμπειρίας ALSTOMγια το τμήμα Δομοκός – Λάρισα και μόνο, ο οποίοςσυμπεριλαμβανόταν στο συμβατικό αντικείμενο της σύμβασης 717, επέτρεπε σκοπίμως και παρανόμως στον εθνικό εργολάβο να συνεχίζει να παρέχει τον ίδιο μη εγκεκριμένο εξοπλισμό και να τον παραμετροποιεί σε τμήματα του έργου που δεν προβλεπόταν από τη σύμβαση και δεν αποτελούσαν συμβατικό αντικείμενο!!!

Άκου Κυριάκο τώρα τα ωραία, για να δεις τι κάνουν εκεί ο 37χρονος άριστό σου με τον 57άρη «δικτυωμένο».

Οι εργασίες αυτές, πέραν όλων που σου εξήγησα ανωτέρω, είναι ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ. Πουθενά στη σύμβαση και στα συμβατικά τεύχη της 717 δεν περιγράφονται και πουθενά δεν αναφέρονται τέτοιου είδους εργασίες για το τμήμα Οινόη – Τιθορέα. Και το χειρότερο; Αυτές οι εργασίες και ο εξοπλισμός Κυριάκο μου, για το τμήμα Οινόη – Τιθορέα, ΈΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΩΣ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, όπως αναγράφεται επ’ ακριβώς «Τονίζεται ότι η ΕΡΓΟΣΕ έχει εγκρίνει άλλον εξοπλισμό τηλεμετρίας (εξοπλισμός της εταιρείας HIMA), ο οποίος έχει εγκατασταθεί στο τμήμα Ορφανά – Λάρισα, ενώ για το τμήμα Οινόη – Τιθορέα έχει πιστοποιηθεί μέρος της δαπάνης του εξοπλισμού (μελέτη και εισκόμιση)», στην εισήγηση με αριθμό πρωτοκόλλου ΟΙΚ.1842/20/24-02-2020. Δηλαδή η ΕΡΓΟΣΕ, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της το πρόστιμο της ΕΔΕΛ, αγνοεί και ενίοτε κοροϊδεύει την ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και εκτελεί και αποζημιώνει μη συμβατικές εργασίες και εξοπλισμό. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!! Αναρωτιόμαστε αν διαθέτει ή όχι νομικό τμήμα η ΕΡΓΟΣΕ. Αναρωτιόμαστε επίσης, από που αντλούν αυτό το απύθμενο θράσος εκεί στην ΕΡΓΟΣΕ. Μήπως το ότι οεπιβλέποντας είναι συγγενικό πρόσωπο μεγαλοστελέχους της Νέας Δημοκρατίας βορείου Ελλάδος, χοντρά δικτυωμένου στο κόμμα και η Διευθύνουσα Υπηρεσία είναι ο 57άρης χοντρά «δικτυωμένος» στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως Κυριάκο μου ήδη έχει ξεκινήσει ο μεγάλος συνασπισμός Νέας Δημοκρατίας – Σημίτη και κάποιων ιδίου κλίματος από τον ΣΥΡΙΖΑ αρχής γενομένης από την ΕΡΓΟΣΕ με μέντορα τον 37χρονο «άριστό» σου;

Όμως αυτή η τακτική είναι γνωστή Κυριάκο στην ΕΡΓΟΣΕ. Έπραττε η ΕΡΓΟΣΕ το ίδιο ακριβώς με τα ίδια ακριβώς «δικτυωμένα» πρόσωπα και το 2018. Όπως κατήγγειλα με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 3506/310/20-11-2018 Ερώτησή μου & ΑΚΕ ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η ΕΡΓΟΣΕ αποζημίωνε παρανόμως εργασίες σηματοδότησης, χωρίς να υπάρχει φυσικό αντικείμενο σηματοδότησης, από τα άρθρα ηλεκτροκίνησης στη σύμβαση 751/2015. Δες απλά Κυριάκο, ποιά είναι αυτά τα «δικτυωμένα» πρόσωπα. Είναι ακριβώς τα πρόσωπα που ο δικός σου τωρινός 37χρονος «άριστός σου» στην ΕΡΓΟΣΕ συνεργάζεται σήμερα.Σημειωτέον δε, ότι ο ίδιος φημίζεται για τα ακριβά του γούστασε έπιπλα και αυτοκίνητα, κυκλοφορώντας με πανάκριβο ολοκαίνουργιο τζιπ, το οποίο πληρώνει ο ελληνικός λαός. Ουδέποτε στο παρελθόν, από ιδρύσεως της ΕΡΓΟΣΕ, συνέβηκάτι αντίστοιχο με τους εκάστοτε Διευθύνοντες Συμβούλους. Ο τρόπος που κινείται ο «άριστός» σου, προκαλούν θυμηδία, δεδομένου των χαλεπών καιρών που ζούμε. Λάβε μέτρα, γιατί εκθέτει και εσένα και τη δεξιά παράταξη.

Είμαι περίεργος, πώς θα απαντήσει η ΕΡΓΟΣΕ, στις εύλογες δύο ερωτήσεις μου :

1. Ήταν ναι ή όχι τον Οκτώβριο του 2019 εξωσυμβατικές εργασίες η μελέτη και εισκόμιση συσκευών HIMA για το τμήμα Οινόη – Τιθορέα και η παραμετροποίηση αυτών, όπως γράφει στο ημερολόγιο του έργου της 717 ο άνωθεν επιβλέποντας ;

2. Αν ήταν εξωσυμβατικές, πώς αποζημιώθηκαν τότε αυτές οι εργασίες Κυριάκο;

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, με το υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου Φ.445/21/11904/13-4-2021 έγγραφό της, επανήλθε τον Απρίλιο του 2021, ζητώντας επιπλέον στοιχεία για την αμαρτωλή σύμβαση 717, που τόσο ζημίωσε τον ελληνικό λαό και το σιδηρόδρομο, ώστε τα τρένα να κυκλοφορούν ακόμα και σήμερα χωρίς σηματοδότηση, τηλεδιοίκηση και ETCS, με ό,τι σημαίνει αυτό για την ασφάλεια. Ήδη έχουμε θρηνήσει νεκρούς στο Άδενδρο με το δυστύχημα.

Αληθεύει Κυριάκο ότι μετά από έρευνα τριών ετών και λίγο πριν ασκηθούν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα στο προσωπικό της ΕΡΓΟΣΕ που διαχειρίστηκε τη σύμβαση 717(διευθύνουσες υπηρεσίες, επιβλέποντες και βοηθοί), παύθηκε  από τα καθήκοντά της η Επιθεωρητής – Ελεγκτής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, γνώστης όλης της κακοδιαχείρισης, των παρανομιών της σύμβασης 717 και των τεκταινόμενων στην ΕΡΓΟΣΕ σε αυτή τη σύμβαση, με την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος;

Αδυνατώ να πιστέψω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη και η Κυβέρνηση παρεμβαίνουν στο έργο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. Όμως θα πρέπει να διερευνήσεις, γιατί είχε λούσει κρύος ιδρώτας τον «άριστό» σου στην ΕΡΓΟΣΕ καιξεσάλωσε μόλις αποπέμφθηκε η εν λόγω Επιθεωρητής – Ελεγκτής ΕΑΔ, που υπογράφει το έγγραφο Φ.445/21/11904/13-4-2021.

Θα στείλεις Κυριάκο εσύ τις καταγγελίες και τις επερωτήσεις μου από το 2015 για την αμαρτωλή σύμβαση 717 στον Ευρωπαϊκό Εισαγγελέα  ή θα αναγκαστώ να το κάνω ο ίδιος; Καλές οι εξαγγελίες για 3 δις έργα με τον ανταγωνιστικό διάλογο και 300 εκατομμύρια για άλλα 4 έργα ώριμα για το σιδηρόδρομο, αλλά αυτά από την αρχή της διακυβέρνησής σου μέχρι σήμερα είναι μόνο λόγια παχιά. Θα πρέπει να ξεμπλέξεις με το παλιό και σάπιο διακομματικό κατεστημένο της ΕΡΓΟΣΕ πρώτα. Με την ΕΡΓΟΣΕ και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, που φορτώνονται στις πλάτες οι Έλληνες πολίτες σου φωνάζω:έως εδώ.”



Μια πτυχή που μαρτυρά την απόφαση να κουκουλωθούν σκάνδαλα με κάθε τρόπο είναι η απόλυση βασικών μαρτύρων για τραπεζικά σκάνδαλα.

Στη Συνεταιριστική τράπεζα  διευθυντικό στέλεχος έχει παραμεφθεί για κακούργημα εδώ και χρόνια,αλλά ,όπως γίνεται σε όλες τις συνεταιριστικές τράπεζες,στις οποίες έχουν γίνει παραπομπές για κακουργήματα ένα  αθέατο κυβερνητικό συντονιστικό κέντρο φροντίζει να παραμεφθούν οι δίκες στις καλένδες.

Π.χ. το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Λαμίας θα δικαστεί το…2022 με πρόσχημα τον κοροναϊό,καθώς αντί να αναβληθεί για μερικούς μήνες αναβλήθηκε για…ένα χρόνο!!!

Αντιθέτως προωθούνται διαδικασίες ταχύτατης εξουδετέρωσης μαρτύρων.

Βασικός μάρτυρας έχασε ΠΑΡΑΝΟΜΑ το σπίτι του μετά 26 χρόνια από τα οποία τα 22 τα έχει αφιερώσει στην αποκάλυψη του σκανδάλου,η δίωξη για το οποίο έγινε πριν…21 χρόνια και θα δικαστεί το 2022!!!Η παρανομία έγκειται ότι σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα δεν χρωστούσε ευρώ στην Τράπεζα.

Δεύτερο παράδειγμα: βασικοί μάρτυρες στο τραπεζικό συνεταιριστικό σκάνδαλο με τις αποκαλύψεις τους έστειλαν κατηγορούμενο για κακουργήματα το κορυφαίο στέλεχος της Τράπεζας.

Οι εξυγιαντές σε ημέρα που έλειπε(τυχαία;)ο δικαστικός λειτουργός που διορίστηκε στην προσωρινή διοίκηση αποφάσισαν να απολύσουν τους μάρτυρες με το εξής πανάθλιο -κατά τη νομική μας άποψη-επιχείρημα:

“…παρέβησαν ουσιωδώς τις συμβατικές τους υποχρεώσεις…σύμφωνα με τα συναλλακτικά ήθη και την καλή πίστη έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη της Διοίκησης της Τράπεζας σε βαθμό που να μην είναι ανεκτή για την τράπεζα εργοδότη η συνέχιση της συμβασης της εργασίας τους…”

Το εξαιρετικά σημαντικό είναι το αποτέλεσμα: όταν θα πάνε να καταθέσουν σα κακουργήματα του στελέχους της Τράπεζας θα παρουσιαστούν ως αναξιόπιστοι μάρτυρες γιατί απολύθηκαν με πορίσματα της Τράπεζας…











ntaskaspress.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply