Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » «Ο κ. Μητσοτάκης μπερδεύει τη ΔΕΘ με κομματικές φιέστες»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Στην εναγώνια αναζήτηση επικοινωνιακών ευρημάτων ο κ. Μητσοτάκης απεφάσισε να αλλάξει την ταξιθεσία των καλεσμένων στην ομιλία του στη ΔΕΘ.

 

Έτσι στις πρώτες σειρές δεν κάθισαν αυτοί που θα επέτασσε το δημόσιο πρωτόκολλο, αλλά κομματικοί νεολαίοι.

 

Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται να αγνοεί ότι η Πολιτεία και οι θεσμοί της δεσμεύονται για την τήρηση συγκεκριμένου πρωτοκόλλου που καθορίζει και το προβάδισμα στην ταξιθεσία.

 

Και η ΔΕΘ ανεξάρτητα από τη νομική μορφή της είναι ένας από τους φορείς που δεσμεύεται για την τήρηση κανόνων δημοσίου χαρακτήρα.

 

Είναι λυπηρό που ο κ. Μητσοτάκης και όσοι είχαν αυτή την φαεινή ιδέα φαίνεται να συγχέουν μια δημόσια εκδήλωση, όπως είναι τα εγκαίνια της ΔΕΘ, με κομματικές συνάξεις και φιέστες ευτελίζοντας έτσι θεσμούς και πρωτόκολλα.

 

Η ευθύνη όμως δε σταματά σ’ αυτούς.

 

Ευθύνες γι’ αυτή τη θλιβερή εικόνα φέρουν τόσο η διοίκηση της ΔΕΘ όσο και αυτοί που μέσα σε μια φιλελεύθερη παράταξη ανέχονται τέτοιες πρακτικές.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply